Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehát van egy fiú, az unokatestvérem.lehet köztünk valami?
Régóta ismerem, régen jóba voltunk de elköltöztek.
Aztán jó sok év mulva meghalt a nagymamám és a temetésén újra találkoztunk, még akkor nem éreztem íránta semmit. Utána be mentünk a városba sétálni, és elkezdtem apával beszélni az esküvőmről, hogy majd kik lesznek ott stb... És apa elkezdett előttük az esküvőröl beszélni, persze ő is ott volt. És mosolygott majd lehajtotta a fejét, zavartnak tűnt. Majd ki kísértük őket a vonatállomásra, és mikor felszálltak a vonatra, amíg el nem indult a vonat néztük egymást. 1 hónappal később
az apukám is meghalt, utána pár nappal nem tudom hogy vagy hogy miért de bele szerettem az unokatestvérembe.
Eljött apa temetése, és láttam hogy amíg a pap beszélt egész végig nézett, és a végén csak tőlem, úgy köszönt el hogy meg fogta a két vállam és úgy puszilta meg az arcom, a többieket csak megpuszilta, mint ahogy általában a találkozásoknál szokták.
Azóta csak rá tudok gondolni,hiába ennyi minden történt egyszerre, boldog vagyok már csak attól is ha látom hogy elérherő messengeren.
Viszont akár hányszor rá írok sokáig nem ír vissza,de nem rég volt egy olyan beszélgetésünk, hogy meg kérdezte hogy melyik iskolában szeretnék majd tovább tanulni, és én azt az iskolát mondtam amibe ő is jár, persze én ezt tudtam.
És kérdezte komolyan? És mondta hogy ő is oda jár, kérdeztem tényleg? Írta hogy tényleg.
Utána azt írta hogy jó lenne ha suli társak lennénk,erre azt írtam hogy ja.
És az anyukája is minden nap kb megkérdezi hogy hogy vagyok, milyen napom volt, és már azt is kérdezte mi a helyzet a fiúkkal...
Szóval az lenne igazábol a kérdésem hogy amit le írtam, valaki tudna tanácsot, vagy tippelni hogy érezhet e valamit irántam??
Tudom hogy az unokatestvérem, ne itéljetek el.
Négyszemközt mond el neki ugyan ezt..nem vesztesz vele semmit.
Ha nem is lesztek együtt de történhet bármi más is..az meg majd családba marad.
B*zdmeg kérdező. Végig se olvastam amit te írtál, de fogadjunk hogy te nő vagy.
Hogy a p*csába birtok ti olyan sokat írni egy egyszerű kérdéshez. Megtennéd hogy össze foglalod röviden? Nincs kedvem regényt olvasni. Utána válaszolok
2
"Vérfertőző dolog. Az unokatestvér közeli rokon. Próbálj túllépni rajta."
Ment az X. Ezt már kitárgyaltuk pár kérdésnél.
Amúgy elég gáz hogy még egy temetésen is egymásra gerjedtek.
Nálad érthető. Trauma ért meghalt valakid így elesett vagy neked csak egy támasz kell most semmi több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!