Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi volt?
Figyelt kérdés
Állok a csaj mellett ő a padon ült a pályaudvaron. Nem ismertem. Majd felállt a padról és elindult. Kb 50 méternél megfordul és engem néz. Utána vissza fordul és tovább megy.
Mi baja lehetett? Vagy miért csinálta ezt?
Nem ismertem, a padnál álltam ő azon a padon ült és akkor is le se szrta a fejem. Meg amugy én se fogjalkoztam vele.
Ezért se értem.
Bocs lehet nem jó kategoriába írtam, de talán itt kapok több választ.
2021. márc. 14. 20:55
11/20 anonim válasza:
Bevágott a puncidba a nadrág azt nézte
12/20 A kérdező kommentje:
Engem nézett.
2021. márc. 14. 21:34
14/20 A kérdező kommentje:
Megmostam a hónalj. Ápolt tiszta votam 😅
2021. márc. 14. 22:34
15/20 anonim válasza:
Lehet nem talált valamit, és azt hitte, hogy ott hagyta. Azt hitte távolról, hogy ismerős vagy és közelről nem nézett meg. Cigizni készült és nem találta hirtelen a gyújtóját.
Azthitte híres vagy. Megtetszett neki a szetted. Szép a szemed. Beakart szopatni, hogy lássa magát gyk-n. Mentális betegsége van....
16/20 anonim válasza:
Simán csak visszanézett, hogy nem hagyott-e a padon valamit. Én is szoktam ilyet. Nem téged nézett, ne rettegj. 😂
17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
2021. márc. 15. 10:07
18/20 anonim válasza:
Semmi, lehet, addig is figyelt a szeme sarkából akármiért (tényleg. Lehet, hogy tetszettél neki, lehet, hogy bizonytalan volt, nem ismer-e téged valahonnan, vagy akár volt rajtad valami, maszat az arcodon, jó kabát, mindegy), de közelről nem mert bámulni, elég messze ment, hogy ne vedd észre, csak hát elszúrta. Előfordul. Annyira semmi, minek foglalkozol vele? Én ha bemegyek a városba, 10 embert megnézek rendesen, akármi miatt, és figyelek rá, hogy ne vegye észre.
19/20 anonim válasza:
Azt akarod hallani hogy bejöttél neki?
20/20 A kérdező kommentje:
Nem.... Nem hinném hogy ezért nézett vissza rám. Meg se fordult a fejembe.
2021. márc. 17. 10:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!