Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy ha ennyi idősen csókolózik?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy 10/11 éves lányt csókolózni egy fiúval az utcán.(azért tudom hogy ennyi idős mivel öcsém osztálytársa)
Ez mennyire normális de most komolyan
Ha szerinted nem normális akkor hány éves kortól tartod normálisnak?
A válaszokat köszönöm:)
2021. márc. 10. 20:33
1/12 anonim válasza:
Igen nagyon gáz..... 16tol szerintem
2/12 anonim válasza:
Nem normális...
Nincs erre egy konkrét kor, de azért 14 vagy afelett legyen.
3/12 anonim válasza:
anno kilencven valahányban 12 évesen láttam párat , de inkább 13-4 volt a gyakori.
4/12 anonim válasza:
Szerintem is korai még, bár kicsit sem lep meg, mindenki mindent (túl) korán kezd. Nálunk általánosban 7-8.-ban is már sokan úgy nyalták-falták egymást, hogy az mindenki másnak kellemetlen volt (konkrétan előjátékot nyomtak a folyosón, egyszer egy tanár még oda is szólt valamelyiküknek, hogy "ágyat ne hozzak?" xdd)
5/12 anonim válasza:
A legalsó határ a 13 szerintem, az alatt már nagyon nem normális.
6/12 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy az ő dolguk. Ha a kis csaj úgy érzi, hogy csókolózni szeretne, akkor hajrá. De még a tojáshéj ott van a fenekén. Elég korainak tartom ezt.
8/12 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell más életén lovagolni, aranyosak az ilyen gyerekszerelmek, nem értem miért kell leugatni mindenkit aki már kiskamasz (10-12 éves) korában érdeklődik a másik nem iránt.
9/12 anonim válasza:
13-14 éves kor alatt eléggé gáz, főleg a szülőkre nézve
10/12 anonim válasza:
Szerintem sem normális ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!