Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ezzel mi a célotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezzel mi a célotok?

Figyelt kérdés
Minek vagytok fent társkeresőn, minek beszélgettek velünk ha kijelentitek hogy nem akartok pasit?
2021. márc. 4. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felreerted: nem teged akarnak.
2021. márc. 4. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Túl naiv vagyok vagy csak normális...
2021. márc. 4. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Fent lehetünk:

Unalomból

Mókából

Társkeresés céljából

Barátkozni

Beszélgetni:

Ugyan ezek miatt

Meg mert a fiúk is emberi lények, akikkel beszélgetünk

Ha valaki társkeresőn van, és akar is pasit, viszont neked azt mondja hogy nem, akkor valószínűleg nem vagy neki szimpatikus.

Durván hangzik, viszont nem minden lány akar szórakozni veled, attól még hogy ilyen tapasztalataid voltak.

2021. márc. 4. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azért kezdenék el beszélgetni veled, hogy megismerjelek. Ha megismerlek és mégsem passzolunk, akkor próbálnám úgy elmondani, hogy ne bántsalak meg. Szerintem ez lehet, de kérlek, ne haragudj, ha ez rosszul esik.

16/l

2021. márc. 5. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!