Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt hogy értsem?
Visszautasítottad, persze hogy elment a kedve. Az a baj, hogyha messze lakik és amúgy se nagyon tudna ebből semmi lenni, akkor nem igazán van értelme folytatni a távolság miatt. Abból nagy kapcsolat nem lesz, ha évszakonként találkoztok egyszer, még ha fiatalok is vagytok.
Annyira látványosan átfordult (hisz látja, hogy ez offos), hogy könnyen lehet, hogy már más srácokkal beszélget.
Erről eszembe jutott, amikor a volt feleségemmel még csak ismerkedtem. Mi már találkoztunk párszor, közel is laktunk, de egyszer én is azt mondtam, hogy majd akkor találkozzunk, ha jobb idő lesz.
Ő ezt úgy értelmezte, hogy nem akarom többé látni.
Hiába esett annyi eső, hogy már csak csónakkal lehet közlekedni az utcákon. A lányok, a nők úgyis azon fognak gondolkozni, miért mondtad, hogy nem akarsz rossz időben találkozni velük. Pedig elmondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!