Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vidíthatnánk fel a barátnőnket?
Onnan kezdeném, hogy már régóta szerelmes egy srácba (körülbelül 2 éve), viszont kiderült, hogy a fiú ideálja nagyon eltér a barátnőnk külsejétől ill. személyiségétől.
Ezt nemrég megtudta és nagyon letörte az egész. Hiába hazudik mikor azt mondja teljesen jól van, minden nap nagyon szomorúnak tűnik.
Szeretnénk őt, mi a kisebb baráti társasága (én, azaz kérdező +2 ember), boldogabbá tenni.
Nincs igazán ötletünk hogyan.
Sok romantikus filmet nézett eddig és ilyen pinterestes szerelmes idézeteket nézett szabadidejében. Ezeken kívül még röplabdázik.
Valami korona barát ötlet nincs, hogy felvidítsuk? nagyon rossz így látni minden nap, mert olyan energikus és vidám volt eddig...TwT
Tudom, hogy nagyon genyón hangzik, de a legjobb döntés az lenne, ha elmondanátok a srácnak, hogy mizu van.. Mert lehet, hogy ezzel a titkolózással elszalasztja a boldog párkapcsolatot vele. Oké, most elmondta a srác, hogy mi az ideálja, de ez annyira egyén függő. Annyi példát láttam már a környezetemben, hogy egy srác azt nyilatkozta, hogy neki a modell, fekete hajú, kékszemű kertészek jönnek be, aztán összejött egy duci, szőke, barna szemű tanárnővel. Annyira nem lehet ezt megmondani, hogy kinek mi az ideálja, mert összetett az ember. A személyiség, a kisugárzás... Ne adja fel ezt a szerelmet a barátnőd csak így!
Igenis mondjátok meg neki, hogy mondja el a srácnak az érzéseit, és, hogy évek óta rá gondol. Nincs veszteni valója, ha meg visszautasítja, na bumm neki. Minden csoda 3 napig tart! Majd kiheveri! De most csak azért szenvedni, mert hallott valamit, hogy mi a srác esete, nagyon buta dolog. Akkor kell siránkozni, amikor face to face elutasítja a barátnődet, de akkor sem, mert majd úgyis jön más. De mindenképpen buzdítsátok arra, hogy beszéljen a sráccal egy nyugodt, csendes helyen. Ha pedig elkezd tiltakozni a barátnőtök, hogy ő nem meri ezt megtenni meg stb., akkor meg szervezzetek nekik egy titkos randit, hogy sem a barátnőtök, sem a srác nem tudja. Valami ürüggyel csalogassátok oda. Egy piknik esetleg egy parkban, bármi. Vagy pl. a szabaduló szobák is nagyon jók. Tényleg! Írassátok be őket egy szabadulószobába. Ott elkezdik együtt megoldania dolgokat, közben kommunikálnak, utána meg mondja el a barátnőd az érzéseit. Már is van egy közös program, amiből kicsit megismerik egymást!
Szerintem ez lenne a legnagyobb boldogság számára, ami egyben segítség is lenne. NAGY segítség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!