Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki?
Figyelt kérdés
Beszéltem több hónapig egy lánnyal, már 1-2 hónapja nem beszélünk, de engem érdekel még. Hogy deríthetem ki hogy ő mit gondol?
Nyilván nem akarok ráírni ezzel.
2021. febr. 19. 19:06
1/4 anonim válasza:
Sehogy, kiveve ha van kozos ismerosotok
3/4 anonim válasza:
Ne ezzel hanem simán csak írj rá, csak lazán kezdeményezz beszélgetést.
Ha akkor egyszercsak abbamaradt, de nem történt semmi rossz dolog köztetek,akkor nyugodtan ráírhatsz most hogy mi van vele,eszedbe jutott
Én írtam már olyan srácra így akivel 2 éve(!!) maradt abba a beszélgetés
4/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy emlékszik-e egy lányra (fiúra), akivel barátkozott (barátkoztál), mert nem jut eszedbe a neve. Később bevallhatod neki, hogy csak indokot kerestél a kezdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!