Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha fb-n ír rátok egy srác ismerkedési szándékkal akkor visszaírtok?
Én megnézem a képeit, hogy milyen közel lakik(nyilván ha az ország másik felén,vagy külföldön az nem előnyös)
Aztán attól függően hogy normálisan ír, általában válaszolok.
Ilyenkor szinte minden esetben szoktam, akkor is ha van barátom mert végülis nem tudhatom hogy mit szeretne, ha nem úgy indít hogy "szia teccesz járunk?":D
ha nem bzi akkor nem barátkozni akar..
En mindig visszaírok. (Már ha kijelzi a rendszer az engedélykéréseknél)
De általában nagyon nyomulnak meg minden, tehat offos az egész
4.vagyok, azthinnéd de volt már velem ilyen:D csakúgy rámírt,sokat dumáltunk még taliztunk is de csak baráti alapon. Barátnője volt, meg én is azokról a srácokról beszéltem neki akik tetszettek:D
Most is van egy srác akivel írogatunk de neki is van barátnője,meg nekem is barátom.
De nem is csak a barátkozásra gondoltam, hanem más célból is felkereshet akár
Megnézem mindig a profilját, képeit, ha nagyjából szimpi akkor visszaírok.
Igazából mindig visszaírok mert nem szeretnék udvariatlan lenni, maximum mondom hogy bocsi de nem szeretnék ismerkedni.
De ha normálisnak tűnik adok neki egy esélyt mert bár nem szeretem a netes ismerkedést, sajnos ma már ez a bevett módszer és mi van, ha emiatt nem ismerek meg valakit akinek lenne esélye. (Ja és ugyanez, 6-os, sajnos van hogy rögtön nyomulnak az inkább riasztó)
18/L
Nem, mert van barátom, és ez nyilvános infó. Azt sem értem, minek próbálkoznak.
Amíg nem volt, addig ha kulturált, értelmesen megfogalmazott üzenet volt (nem “szija tecel” és társai), akkor válaszoltam, hogy nem szeretnék ismerkedni, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!