Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Alkalmas vagyok néha agresszív lenni másokkal stb, ezért fizikailag is bántottam már másokat,(nem ok nélkül, nem kötekedtem, csak elegem lett) nyilván nem lányokat. De elég hamar felkapom a vizet. 18f
2021. febr. 12. 20:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha önvédelemből behúz valakinek egyet az úgy még oké. De hogy feszült helyzeteket úgy kezeli, hogy fizikálisan bántalmazza a másikat... Az ööö, nagyon nem tetszene. Nem tudom, szerintem félnék tőled. "Hamar felkapom a vizet" ha valakivel összetűzésbe kerülsz megvered vagy hogy? Nem szeretem az erőszakot. Azt se szeretem ha csak valaki erőteljesen rám ordít. Nem hogy a fizikai erőszakot.
2021. febr. 12. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki önvédelemből visszaüt azzal nincs semmi gond.

De nekem nagyon negatívum ha valaki agresszív és "hamar felkapja a vizet". Nekem fontos hogy a másik fél nyugodt legyen és meg lehessen veke higgadtan beszélni a problémákat és a vitákat is kultúrált ember módjára tudjuk rendezni

2021. febr. 13. 00:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Egy sima beszélgetőstől nem leszek ilyen. Csak nem jól kezelem a stresszes helyzeteket. Hogy mondjak egy közeli példát. Most egyik évfolyamtársammal volt egy vita, mondott egy szót amivel nagyon betalált... Én meg megvertem
2021. febr. 13. 00:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez például nagyon taszító. A lányoknak nem imponáló ha nem tudsz uralkodni magadon és megvered azt akivel bajod van.
2021. febr. 13. 00:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Még..
2021. febr. 13. 10:04
 16/19 anonim válasza:
100%

Egyszer volt egy ilyen “párom.” Felhúzta magát akárkin / akármin, hőbölgött, mint egy agybeteg... 30 éves volt, én akkor 18. Tudtam, hogy mi baja van, mindig próbáltam megnyugtatni, nem lehetett. Nem sokkal később besokalltam, fellöktem, aztán ott hagytam. Utána még keresett, átugrotta a zárt kerítést, lett egy kis balhé, végül feladta. Nem ütött meg soha, mert komplexusai voltak, akár a legtöbb idegbeteg kisgyereknek. Erő nincs, hang van. Mint a kutyáknál...

Legtöbb ilyennek szétverik a fejét a nagydarab gorillák, van aki tanul belőle, van aki sosem. Engem frusztrál másnak a frusztrációja. Nem kell, hogy megtámadjon, anélkül is ragályos a stressz.

2021. febr. 13. 11:11
 17/19 anonim ***** válasza:
21%

Én lányként teljesen ilyen vagyok, sőt:D ha valaki nagyon felidegesít, van hogy csak úgy tudok lenyugodni,ha elképzelem hogy hogyan ölném meg(ezeket inkábn le se írom,hogy hogyan). Ha vkivel veszekszek akkor is közben arról fantáziálok hogy pl beleverem a fejét az üvegajtóba, vagy csak behúzok neki amekkorát csak bírok.

Szerencsére soha nem tettem még semmi durvábbat,tényleg csak a fejemben vannak ezek és csak addig, amint vége a hirtelen haragomnak el is múlik az egész. És amúgy is épphogy 48 kiló vagyok, nem hogy a fiúk,de a lányok is mind erősebbek nálam:D

Am nem akarom elviccelni vagy ilyesmi,azért kicsit durva dolgok, de a lényeg hogy ha nem bántanál senkit ténylegesen(főleg gyengébbeket és védtelenebbeket!!) és nem vagy közveszélyes akkor engem pl nem zavarna.

Am 16/L vagyok

2021. febr. 13. 11:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Hat en ugy vagyok vele hogy az eroszak nem megoldas, es jobb a beke, tehat ha lenne ilyen baratom akkor puhitgatnám, visszafognam, lenyugtatnám.

Nem kizaro dolog az ilyesmi, de megeshet hogy kapcsolat rovasara megy a masok fele iranyulo agresszivitasa, foleg ha nem áll le, vagy gyakran tortenik ez

Attol nem tartanek hogy engem verjen, en visszautnek aztan lepnek le a p*csaba

18/l

2021. febr. 13. 19:53
 19/19 anonim ***** válasza:
76%

Aki fiatalon ilyen agresszív, idősebb korában hamarább megüti azt is, akit eddig nem ütött. Ha a nő visszaadja neki, sokuk még agresszívebb lesz.

Lányok, ne szórakozzatok komolyan ilyen fiatallal! Én időben szóltam Nektek.

Ffi.

2021. febr. 13. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!