Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy ne utálják ennyire egymást? Egyáltalán miért utálják?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, még soha nem beszéltünk, nem egy osztályba járunk. És van egy legjobb fiú barátom. Vele nem is egy iskolába járunk, de sokszor van hogy elém jön, s akkor ott szoktunk álldogálni a suli előtt és hülyéskedünk egy csomót. Na ez most mindegy. De ez a két srác annyira utálja egymást, hogy az már hihetetlen. Nem beszélnek ők se egymással (legalábbis szerintem). De látszik amikor elmennek egymás mellett hogy forr a levegő S leütnék a másikat ha tehetnék. A legjobb barátomról biztos tudom hogy így gondolja. A másik fiúban nem vagyok biztos, de azért ő sem néz rá valami kedvesen. Annyira szerencsések még amúgy hogy egy társasházban laknak(a legjobb barátomék öt éve költöztek ide, a fiú és családja már nagyon rég itt laknak gondolom) szóval nem tudom hogy esetleg ha összefutnak ott beszélnek e vagy kiabálnak e vagy nem tudom. Miért utálják ennyire egymást?2021. febr. 10. 10:38
1/6 anonim válasza:
Ha az egyik a legjobb barátod akkor miért nem kérdezel rá?
2/6 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem de annyit mondott hogy őt nincs ahogy ne utálni
2021. febr. 10. 11:22
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen ennyire unszimpatikusak egymás számára.
Talán a múltban volt valami konfliktus közöttük.
Lehet irigység vagy féltékenység.
Talán csak te látod ennyire nagynak a feszültséget köztük.
Ki tudja? De előfordulnak az ilyenek, szerintem ne tulajdoníts nagy jelentősséget ennek.
4/6 anonim válasza:
Semmit ne tegyél hogy ne utálják egymást. Vagyis ne próbálkozz, felesleges xD
Amúgy meg ne akarj 2 fiút "tartani" úgy se hogy szeretik egymást...
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tartok két fiút. Nem erről van szó. Hanem arról hogy miért utálják ennyire a másikat?
2021. márc. 2. 14:22
6/6 anonim válasza:
Leírták már, vagy csak simán nem szimpik, vagy pedig konfliktus, rivalizálás, soroljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!