Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs esélyem távkapcsolatra ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs esélyem távkapcsolatra ?

Figyelt kérdés
Egy játék miatt megismerkedtem egy lánnyal, sosem találkoztunk még a helyzet miatt. Ezért csak neten beszélünk elég sokat, de ő azt mondta hogy nem menne bele távkapcsolatba... Akkor ne is találkozzak vele mert csak rosszabb lenne? Szerintetek mit csináljak? 17/f 17/l
2021. febr. 8. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a távolság?
2021. febr. 8. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
160-180 km
2021. febr. 8. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

2-es vagyok, folytatom

160-180 km re voltak tőlem a párjaim, nem attól függ hogy működik vagy sem

2021. febr. 8. 22:05
 4/8 A kérdező kommentje:
#1 150 km de ha megyek egyetemre akkor még több
2021. febr. 8. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Párom és közöttem 120km van plusz egy határ.:D

Jelenleg ő dolgozik, én egyetemen tanulok és a célja (célunk) az, hogy dolgozik kint 2-3 hónapot majd beköltözik hozzám. Baromi szr most ez az egész helyzet, de szerintem ha Magyarországon belül van közöttetek 150km akkor simán megoldható. Nem úgy mint nálunk, hogy karanténba basznak vagy sem:D

2021. febr. 8. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lassan egy éve vagyok együtt párommal. 160 km.

Minden 2. Héten a hétvégéket együtt töltjük.

Szóval nem a távolságon múlik

2021. febr. 8. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Kinek mi ! Én soha nem mennék bele egy távkapcsolatba mert az nem igazi kapcsolat, az internetes “randik”, beszélgetések soha nem lesznek olyanok mintha tényleg ott lenne melletted, ha bajban vagy nem lesz melletted nincs meg a fizikai kontaktus, nem tudod milyen vele élni milyen mellette kelni-fekudni nap mint nap megbirkózni apróbb surlodasokkal. A szex is fontos ami ha úgy van hónapig nincs, ezt sokan nem bírják hosszútávon. Nincsenek spontán programok stb
2021. febr. 8. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Nehéz ügy, de ha komolyan gondoljátok, megoldható. Nekem volt 600km-re, kéthetente találkozással, nem a távolság miatt lett vége.
2021. febr. 9. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!