Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert dival a fiatal lányoknál a "flegmasag"?
Nagyon sok helyen lanyok azt irjak meg mondják magukrol hogy "flegma vokxd" "flegma vagyok altalaban de am cuki" "flegmaba tolom" vagy valami hasonlo kaliberű megszolalas, mintha ez egy derék tiszteletremelto erős eletstiluslenne a lányoknal.
Ez olyan mint hogy azok a lanyok hangoztatjak a legjobban hogy nem erdeklik senki velemenye, akik a legtarsasagi, es social mediafuggok?
"Flegmasag van"
Ladies and gettlemen, i think my brain just committed suicide.
Nem tudom, nálunk az ment a csajoknál, hogy "amúgy tod, én nem vagyok bunkó, csak őszinte". :D
És amúgy csak simán tényleg flegmák, és ge*i bunkók, és azt hiszik ettől olyan fiúsak, hogy fiú társaságba tartozzanak, vagy épp olyan "mencik", hogy minden pasi őket akarja ettől, mert ők lazák.
Gimiben, és még egyetemen is ezt láttam. 2-3 éve csak. :)
Nem tudom, miért divat, de igaz, hogy jelen van ez a jelenség, szerintem így csak probálják elrejteni igazi személyiségüket, érzéseiket, ezzel a közömbös, irritáló kijelentéssel.
De szerintem többet ér egy lány, ha a "vagyok" szót nem rövidíti le "vok"-ra ;)
Az xd-t pedig hagyjuk....
(16/l)
Életkori sajátosság.
Plusz ezzel játszák a megközelíthetetlent vagy a menőt. Az, hogy nem jön össze az más dolog.
Mélyebbről megközelítve a témát pedig úgy gondolom, hogy ezzel akarják megvédeni magukat, hogy "bepicsulnak". Összevesznek a legjobb barinővel és akkor hirtelen beflegmulnak stb.
Azzal ha valaki nyers, őszinte és szókimondó nincs baj. De amikor teszi az agyát az undorító. Az olyan emberek használják, akiknek nincs (még) kialakult személyisége vagy nem tudja kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!