Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elmondjátok miért teszitek ezt ?
Figyelt kérdés
Addig érdekel titeket egy fiú, amíg nem éritek el hogy ő érdeklődjön utánatok. És utána meg már ti nem éreztek semmit...2021. febr. 4. 22:22
1/7 anonim válasza:
Mert túl sokat fáradoztam hogy észrevegyen s ezalatt meguntam/rájöttem hogy mégse ő kell nekem
2/7 A kérdező kommentje:
Nem így értem, hanem csak úgy a semmiből kevés fáradozás után is. Ha a fiú valami kis jelet mutat, akkor már egyből nem.
2021. febr. 4. 22:39
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy engem csak batrátilag érdekelt de ő többet mutatott, de persze, lehet szórakozni is, csak nálam az pl ritka
4/7 anonim válasza:
Én ezt pont a pasiknál tapasztaltam. A kezét-lábát törte, amíg meg nem szerzett, utána le se szart. Majd amikor otthagytam, és összejöttem mással, megint teperni kezdett. És hány ilyen féreg van, úristen. Úgyhogy kérdezőcske, csuti...!
5/7 anonim válasza:
mert ilyenek mindegyik egyforma abba meg bele se gondolnak hogy a másik mindent el követ és mégis egyedül nemzi az el bakkurált gyönyörű eget mert ilyenek.. jajj el nézést.. 😌😌🙌 csak az indulatok... egyszóval kocsid van pénzed van akkor a kis cingárkád se számít rá ugornak ha meg ezek nincsenek cumizod észre se vesznek.. leg több amúgy is iskolán belül testi idegen forgalmat ki és be exportálo egyedek.. KHUhhhUURVAAAAAAA🙌😌KÖSZÖNÖM
6/7 anonim válasza:
Ez az ismerkedés, társkeresés természetes kockázata. Nehéz elviselni, de biztos veled is előfordult, hogy egy lány tetszett, míg távolról láttad, aztán jobban megismerve meg már nem is annyira. Fordítva is így van, ezt nehéz kibírni. Mégis, ha túl vagy rajta, keress tovább, aztán majd lesz olyan, aki nem tántorodik el mellőled, és az meg szuper lesz! :-)48f
7/7 anonim válasza:
Nem tudom,de sajnos tényleg így van,nálam
Abba aki visszautasít halálosan beleszeretek és nem adom fel, aki meg érdeklődik irántam azért nem nagyon töröm magam csak épphogy fenntartom vele a kapcsolatot
Talán érdekesebb,nagyobb kihívás az akinek nem kellek. De úgy vettem észre hogy a fiúkat sem érdeklem ha azt látják hogy biztosan van esélyük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!