Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átvert a fiú, szerintetek mit csináljak?
Sziasztok!
A történet ott kezdődik, hogy interneten elkezdtem beszélgetni egy fiúval, akivel elég jóba lettünk, és eléggé megkedveltem. Na most ezzel csak az a baj, hogy nagyon gyanús nekem, hogy végig csak szórakozott velem és átvert én meg voltam olyan hülye, hogy hittem neki. A lényeg, hogy nem a rendes Facebookján beszélgettünk, mert elvileg azt tiltották. Na most én megtaláltam a rendes fb profilját, amiből nagyon úgy tűnik, hogy barátnője van (legalábbis decemberben volt még neki) de állítása szerint 6 hónapja volt az utolsó kapcsolata...szóval nagyon úgy néz ki, hogy hazudott nekem.
Szerintetek beszéljek vele, hogyan kérdezhetnék rá? Nem akarom, hogy azt higyje kémkedtem utána..😅 Mit mondhatnék neki, hogy találtam rá a valódi profiljára? Vagy csak tapogatózzak nála, ne kérdezzek rá konkrétan?
Nem tudom egyáltalán, hogy érdemes-e, de szeretném tudni az igazságot és tisztázni vele, hogy miért hazudott nekem.
Szerintetek, hogy hozzam fel neki ezt a témát? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!