Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átvert a fiú, szerintetek mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvert a fiú, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet ott kezdődik, hogy interneten elkezdtem beszélgetni egy fiúval, akivel elég jóba lettünk, és eléggé megkedveltem. Na most ezzel csak az a baj, hogy nagyon gyanús nekem, hogy végig csak szórakozott velem és átvert én meg voltam olyan hülye, hogy hittem neki. A lényeg, hogy nem a rendes Facebookján beszélgettünk, mert elvileg azt tiltották. Na most én megtaláltam a rendes fb profilját, amiből nagyon úgy tűnik, hogy barátnője van (legalábbis decemberben volt még neki) de állítása szerint 6 hónapja volt az utolsó kapcsolata...szóval nagyon úgy néz ki, hogy hazudott nekem.

Szerintetek beszéljek vele, hogyan kérdezhetnék rá? Nem akarom, hogy azt higyje kémkedtem utána..😅 Mit mondhatnék neki, hogy találtam rá a valódi profiljára? Vagy csak tapogatózzak nála, ne kérdezzek rá konkrétan?

Nem tudom egyáltalán, hogy érdemes-e, de szeretném tudni az igazságot és tisztázni vele, hogy miért hazudott nekem.

Szerintetek, hogy hozzam fel neki ezt a témát? 😅

2021. jan. 31. 21:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha nem jött volna át, akkor a srác bepróbálkozott nálam és udvarolt, de nem találkoztunk még, csak írogattunk
2021. jan. 31. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elég drasztikus vagyok, simán elküldeném neki, hogy feldobta az fb az eredeti profilját, és decemberben volt közös kép barátnővel, nekem miért mondta, hogy szingli fél éve? mindenféle vád nélkül, csak megkérdezném.
2021. jan. 31. 21:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem akartam így letámadni, de lehet az lesz, amit mondtál, elküldöm neki, rákérdezek aztán meglátjuk mit mond...
2021. febr. 1. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akárki írogat neked az akár én is lehetnék!! Még az se biztos hogy a valódi srác az először azért legközelebb bizonyosodj meg róla hogy biztos vele beszélsz e mondjuk egy videohivas és kész akkor legalább kiderul de így az is lehet hogy valami random idiota szórakoztatja magát veled. Ha meg az igazi csinálja simán írd le hogy minek kamukázik.
2021. febr. 2. 09:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Nyílván arról megbizonyosodtam, hogy valódi a srác, viszont most már azt is tudom, hogy több éve és jelenleg is együtt van a barátnőjével. Egy pár napja nem is beszélünk igazából, szóval nem tudom érdemes-e még egyáltalán foglalkoznom vele, hogy leírjam neki..A lényegen nem változtat, hogy hülye voltam és hittem neki..
2021. febr. 2. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!