Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csupán fellángolás?
Láttam egy képen egylányt, élőbe még sosem láttam és azóta a gondolataimban van a lány. Mit csinálhat stb. Mikor felkelek egyből ő jár a fejemben.
Néha sírhatnékom is van ha rágondolok.
És azóta heves szívdobogásérzetem van, de nem jó téren, inkább már rossz érzés egy idő után, ami miatt enni se tudok. Nem érdekel jelenleg semmi, életkedvtelen vagyok, nincs kedvem semmihez, még a hobbim se érdekel, csak a lány van a gondoltaimban.
Ez mi lehet? Nem hiszem hogy szerelem, hisz nem is láttam még, egy tök idegen személy számomra, nem volt még amúgy párkapcsolatom, de így eddig elvoltam egyedül is.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Remélem hamar elmúlik mert nem jó érzés nekem annyira. Próbálom elterelni a figyelemet, de akkor is a fejembe van... :(
7-es. Mert névről se ismerem, csak láttam egy képet róla, még FB-ját se tudom.
8-as valakivel kerversz nem a lánytesóm koléganőjéről van szó.
Mondhatni inkább hogy őőőő.... havernak solk kép van a telójában csajokról, és mutatott párat, akkor pillantottam meg, de haver se emlékszik már a nevére sem... Na mind1 nagy valószínűleg sose tudom meg. remélem hamar elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!