Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csupán fellángolás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csupán fellángolás?

Figyelt kérdés

Láttam egy képen egylányt, élőbe még sosem láttam és azóta a gondolataimban van a lány. Mit csinálhat stb. Mikor felkelek egyből ő jár a fejemben.

Néha sírhatnékom is van ha rágondolok.

És azóta heves szívdobogásérzetem van, de nem jó téren, inkább már rossz érzés egy idő után, ami miatt enni se tudok. Nem érdekel jelenleg semmi, életkedvtelen vagyok, nincs kedvem semmihez, még a hobbim se érdekel, csak a lány van a gondoltaimban.

Ez mi lehet? Nem hiszem hogy szerelem, hisz nem is láttam még, egy tök idegen személy számomra, nem volt még amúgy párkapcsolatom, de így eddig elvoltam egyedül is.

#lány #személy #fellángolás #kép alapján láttam
2021. jan. 26. 12:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
aha. .. en ezért félek az emberektől
2021. jan. 26. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Csak nagyon megtetszett a képei alapján ennyi.Ennek a szerelemhez köze nincs.Vonzódsz hozzá
2021. jan. 26. 12:40
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Remélem hamar elmúlik mert nem jó érzés nekem annyira. Próbálom elterelni a figyelemet, de akkor is a fejembe van... :(

2021. jan. 26. 12:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akiknél furcsán alakul ki a szerelem. Van akik így is szerelmesek lesznek, mint te, van akik sorozat/film szereplőkbe szeretnek bele, vannak akik tárgyak iránt éreznek szerelmet, ilyen tényleg létezik, láttam erről dokumentumfilmet. Nagyon ritka, de megesik. Nyilván idealizáltad magadban a lányt, remélhetőleg hamar elmúlik.
2021. jan. 26. 12:55
 5/11 anonim válasza:
100%
Heló. Hány éves vagy? Lehet csak fellángolás, sőt minden bizonnyal az.
2021. jan. 26. 12:57
 6/11 A kérdező kommentje:
5-ös 23.
2021. jan. 26. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem írsz rá?
2021. jan. 26. 14:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert nem ismeri, a lánytesója kolléganőjéről van szó
2021. jan. 26. 16:29
 9/11 A kérdező kommentje:

7-es. Mert névről se ismerem, csak láttam egy képet róla, még FB-ját se tudom.

8-as valakivel kerversz nem a lánytesóm koléganőjéről van szó.

Mondhatni inkább hogy őőőő.... havernak solk kép van a telójában csajokról, és mutatott párat, akkor pillantottam meg, de haver se emlékszik már a nevére sem... Na mind1 nagy valószínűleg sose tudom meg. remélem hamar elmúlik.

2021. jan. 26. 21:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha 23 éves vagy akkor miért a tinipárkapcsolatokba írtad?
2021. jan. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!