Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tetszem neki vagy nem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tetszem neki vagy nem, vagy miért csinálja ezt??

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú aki tetszik, egy évvel nagyobb nálam. Egy suliba járunk, de még sose beszéltünk. A helyzet az hogy nagyon kétségbe vagyok esve, mivel vannak akik azt mondják hogy nem tetszek neki, de vannak olyanok akik azt mondják hogy de igen. Szóval...sokat szokott nézni, hangoskodik ha a hátam mögött van(tapsol, furán röhög, hangosan beszél), egyszer volt olyan hogy mielőtt bement a suliba, még visszanézett rám, ott szokott felbukkani ahol én vagyok, volt olyan hogy álltak egy körbe, ő pont háttal állt, de egyszer megfordult, a barátainak hátat fordított és engem nézett. A szemem sarkából láttam (ilyen volt kétszer). Vagy volt egy olyan is hogy elég messze álltak, háttal és egyszer csak odenézek és azt látom hogy ő és az ikertesója, néz, de úgy, hogy a nyakuk konkrétan kitekeredett, mert a testükkel nem fordultak meg, a barátnőm sokszor mondja hogy idenéz, de nem tudom mennyire hidjek neki...de vannak olyan napok, amikor ignorál. Egyszer még el is ment előlem...úgy volt hogy ők (ő és a tesója) lekerültek és bementek a suliba, mi pedig nem siettünk ugyebár mert most nem futok utána. A sulimba minden "fordulónál" van egy ablak...na mi megyünk felfelé és látom hogy ők néznek ki az ablakon. Aztán a srác (aki tetszik) meghallotta hogy jönnek valakik(mi voltunk:D), rám nézett és elment! Ahogy meglátott, elment. A tesóját is ott hagyta az ablakba és mint egy bolond leány "elfutott".

Most akkor tetszek neki? Vagy nem? Ha nem, akkor miért nézett? Vagy csak játszott velem?

Kérlek segítsetek. Nagyon fontos! Tudom hogy nem láttok bele a fejébe, de azért véleményetek van. Arra lennék kíváncsi

2021. jan. 22. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:

"ha a hátam mögött van(tapsol, furán röhög, hangosan beszél)"

Ezt légy oly kedves kifejteni

2021. jan. 22. 16:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ha a hátam mögött sétál, akkor ilyen nagyon hülye hangokat ad ki, hangosabban beszél, múltkor pedig tapsolt vagy nem tudom mit csinált mert nem fordultam hátra...legalábbis ezt vettem észre
2021. jan. 22. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:
A testvérem volt hasonló szituban, szimplán csak hülyítette a fiú. Náluk mondjuk tali is volt, semmi nem lett belőle. Alapból is ez a viselkedés nagyon gyerekes remelem tényleg nagyon fiatalok vagytok. Ez a fiú ha így viselkedik értetlen meg a kapcsolathoz. Hacsak nem te gondolod ezeket túlságosan is túl
2021. jan. 22. 17:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Tizedikes a fiú
2021. jan. 22. 17:21
 5/8 A kérdező kommentje:
De szerinted mi van most? Tetszek neki vagy nem vagy tudja hogy tetszik nekem??
2021. jan. 22. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom seggedet nézték, és barátjával osztja meg, hogy jujj milyen jó, formás, megdugna stb...
2021. jan. 22. 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:

De miért ment el? Az vajon mi volt??

Nem hiszem hogy a seggemet nézték mert akkor amikor a nyakuk kitörött, akkor pont szemben álltam 😂😂

2021. jan. 22. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én egy olyan típus vagyok, akinek tizedikes fejjel kigondolt elvrendszere blokkolja a korai párkapcsolatokat, ugyanis hosszú távon gondolkodok. De ha valaki tetszik, tudatalatt csapom a szelet, és próbálom a legjobb oldalamat mutatni, még ha nincsenek is komoly szándékaim... Tudom, ritka madár vagyok, de talán számításbavehető típus...
2021. jan. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!