Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha valakinek szerelmet vallottam és nem foglalkozik velem?????
Decemberben szerelmet vallottam egy fiúnak, aki arra nemmel válaszolt, de azóta folyamatosan keresi a társaságomat, és folyton olyan kérdései vannak ,,van-e barátod, segítsek-e valamiben''.
Egyszerűen nem tudom már mit csináljak, hogy ő is bevallja azt, hogy szeret.
Szerintem megbánta, hogy visszautasított és most keresi a társaságod, de nincs bátorsága bevallani, hogy megváltozott a nézete.
Ha még mindig tetszik Neked, akkor légy vele kedves, érintsd meg a karját, mosolyogj rá, ha rád néz, vesd hátra a hajad, amikor lát. Kérdezd meg, hogy elkísérne egy közeli üzletbe suli után és segítene kiválasztani, amit venni "akarsz".
Na idefigyelj!
Kb. az van, amit a 8as írt,
BÁR
szerintem csak berezelt, amikor megkérdezted tőle ezért jött válaszként egy nem, most meg megbánta,
DE egy valami biztos újra ne kérdezd meg, lehet ő ilyen régimódi, hogy ezt neki kell megtennie és ezért történt az, ami. Szóval egy biztos, tetszel neki bár nem a szokásos módon.
Szívesen segítettem,
Üdv
Joli néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!