Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha valakinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha valakinek szerelmet vallottam és nem foglalkozik velem?????

Figyelt kérdés

Decemberben szerelmet vallottam egy fiúnak, aki arra nemmel válaszolt, de azóta folyamatosan keresi a társaságomat, és folyton olyan kérdései vannak ,,van-e barátod, segítsek-e valamiben''.

Egyszerűen nem tudom már mit csináljak, hogy ő is bevallja azt, hogy szeret.

#szerelem #Esélykérés
2021. jan. 21. 19:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy azóta depis verseket írok, amiket néha még ő is lát. Például amikor mellettem ül nyelvtanon én meg unatkozom és verseket írok akkor megkérdezi miért írok verseket, én meg nem válaszolok mert leblokkolok az aranyos de mély hangjától.
2021. jan. 21. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez a "van-e barátod, segítsek-e valamiben" inkább úgy hangzik, hogy kicsit megsajnált, ahogy visszautasított, és próbál neked segíteni keríteni valaki mást, és nem úgy, hogy igazából szeret.
2021. jan. 21. 19:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem keresné a társaságomat folyton, sőt amilyen bunkó volt amióta kérdésem volt hozzá hogy lesz-e a barátom azóta már nem olyan bunkó és mindig oda megy ahová én. Pl én járok ilyen énekkar felesége és addig amíg nem kérdeztem tőle, hogy járunk-e addig nem járt sőt nem is érdekelte.
2021. jan. 21. 19:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja nem felesége hanem féleségre
2021. jan. 21. 19:13
 5/12 A kérdező kommentje:
És csak annyiban különbözünk, hogy ő szemüveges én nem (jól áll neki a szemüveg), és mivel lány vagyok kicsit más az alakom.
2021. jan. 21. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Hogy ül melletted nyelvtanon, nem online oktatás van? Vagy te áltsulis vagy?
2021. jan. 21. 19:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Nekünk még nincs online oktatás.
2021. jan. 21. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem megbánta, hogy visszautasított és most keresi a társaságod, de nincs bátorsága bevallani, hogy megváltozott a nézete.

Ha még mindig tetszik Neked, akkor légy vele kedves, érintsd meg a karját, mosolyogj rá, ha rád néz, vesd hátra a hajad, amikor lát. Kérdezd meg, hogy elkísérne egy közeli üzletbe suli után és segítene kiválasztani, amit venni "akarsz".

2021. jan. 21. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Na idefigyelj!

Kb. az van, amit a 8as írt,

BÁR

szerintem csak berezelt, amikor megkérdezted tőle ezért jött válaszként egy nem, most meg megbánta,

DE egy valami biztos újra ne kérdezd meg, lehet ő ilyen régimódi, hogy ezt neki kell megtennie és ezért történt az, ami. Szóval egy biztos, tetszel neki bár nem a szokásos módon.

Szívesen segítettem,

Üdv

Joli néni

2021. jan. 21. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
Én a 2-sel értek egyet. Ha akarna valamit, nem lehet annyira balfék, hogy ne szólna, miután ő utasított el.
2021. jan. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!