Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány barátom nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány barátom nem tudom barátként kezelni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit megismertem interneten találkoztunk meg minden de barátként. Neten viszonylag tudom tartani, mert nem látom. De olyan a csaj hogyha találkozok vele akkor áll a fa*om mint a négyes metró, mit tudok csinálni?
2021. jan. 19. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ez ilyen. Jobb tiszta vizet onteni a poharba, mint eroszakot tenni sajat magadon minden talalkozaskor.
2021. jan. 19. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Lépjetek egy létrafokkal feljebb a kapcsolatotokban, azaz kezdj el neki "udvarolni". Mondd el neki az érzéseidet iránta. Vagy elfogadja, vagy nem.
2021. jan. 19. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Farkald meg!
2021. jan. 19. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Neki bejossz? Mit érzel?
2021. jan. 19. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Hármas metróval hitelesebb lenne a hasonlatXDDD
2021. jan. 19. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Az S50-es személyvonat még helytállóbb lett volna..
2021. jan. 19. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából itt az az igazi kérdés, hogy ismered-e már annyira, hogy konkrétan azt akarod, hogy több legyen köztetek vagy tulajdonképpen csak a kinézete jön be ennyire. Ha csak a külseje fog meg, a belső tulajdonságai nem, valószínűleg idővel a "bejön" kategóriából ki fog kerülni.

Most szerintem azon kívül, hogy felfeded az érzéseidet előtte, vagy egy beszélgetéskor próbálsz arra utalni, hogy hogy érzel, mit vált ki belőled a jelenléte, nem tudsz mást tenni. De amúgy mennyire biztos, hogy ő azon nyomban betett téged a friend zone-ba? Lehet, ha megnyílsz kicsit felé e téren, kiderülhet az is, hogy ő sem semlegesen viszonyul hozzád...

Igazából próba szerencse, nem tudom, mennyi idősek vagytok, de ha már idősebbek, biztosan nem ijeszti el, akár baráti szinten maradva sem egy kisebb "vallomás".

Hidd el, ez a mit tegyél/bizonytalanság sokkal rosszabb, mint mondjuk az, ha beszélnétek erről és akár visszautasítana.

Azzal meg nem tudsz igazából mit kezdeni, hogyha a közelében vagy, mit vált ki belőled, amúgy meg ha megölelitek egymást, stb, lehet már feltűnt neki és ha nem viselkedett szokatlanul, nem szólt érte, nem is zavarhatja annyira...

De az a része is mindenképpen fontos, hogy mennyi idősek vagytok, szóval ha gondolod, írj, meg és úgy azért pontosabban lehet hozzászólni:)

2021. jan. 19. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
7-es ez kb minden magyar vonatra igaz lol
2021. jan. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!