Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány barátom nem tudom barátként kezelni mit tegyek?
Igazából itt az az igazi kérdés, hogy ismered-e már annyira, hogy konkrétan azt akarod, hogy több legyen köztetek vagy tulajdonképpen csak a kinézete jön be ennyire. Ha csak a külseje fog meg, a belső tulajdonságai nem, valószínűleg idővel a "bejön" kategóriából ki fog kerülni.
Most szerintem azon kívül, hogy felfeded az érzéseidet előtte, vagy egy beszélgetéskor próbálsz arra utalni, hogy hogy érzel, mit vált ki belőled a jelenléte, nem tudsz mást tenni. De amúgy mennyire biztos, hogy ő azon nyomban betett téged a friend zone-ba? Lehet, ha megnyílsz kicsit felé e téren, kiderülhet az is, hogy ő sem semlegesen viszonyul hozzád...
Igazából próba szerencse, nem tudom, mennyi idősek vagytok, de ha már idősebbek, biztosan nem ijeszti el, akár baráti szinten maradva sem egy kisebb "vallomás".
Hidd el, ez a mit tegyél/bizonytalanság sokkal rosszabb, mint mondjuk az, ha beszélnétek erről és akár visszautasítana.
Azzal meg nem tudsz igazából mit kezdeni, hogyha a közelében vagy, mit vált ki belőled, amúgy meg ha megölelitek egymást, stb, lehet már feltűnt neki és ha nem viselkedett szokatlanul, nem szólt érte, nem is zavarhatja annyira...
De az a része is mindenképpen fontos, hogy mennyi idősek vagytok, szóval ha gondolod, írj, meg és úgy azért pontosabban lehet hozzászólni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!