Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tekintsek rá másképp ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tekintsek rá másképp ?

Figyelt kérdés
Igazából interneten megismerkedtem egy lánnyal, több hónapja beszélünk. De nem nagyon van esély személyes találkozóra most. Ezért lehúz az életről.Nem tudok fókuszálni,mindig a fejemben van. Volt egy szakasz amikor nagyon összemelegedtünk, de annak is vége. A lány szerintem rendbe rakta magában a dolgokat, és sokkal kevesebbet is beszélünk most már. De én hogy rakjam rendbe a dolgokat magamba? Akarok vele beszélni, csak nagyon előrehelyezem a lányt az a baj... Hogy tekintsek rá barátként inkább? Nem voltunk kapcsolatba meg semmi, csak ismerkedtünk.
2021. jan. 18. 19:07
 1/5 Szivessa3 ***** válasza:
100%

Szia!

Próbálj meg szerintem rá, csak barátként nézni és akkor beszélgetni is könnyebb lesz vele, mert nem fogsz stresszelni azon, hogy ne rontsd el. Ha újra sikerülni tüzet csiholni, akkor jöhetne egy előrelépés az ügyben és még az is elképzelhető, hogy több is lesz mint barátság.

2021. jan. 18. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Sosem volt stresszes a beszélgetés köztünk. Nem akarok már reménykedni hogy ez meg az lesz, egyszerűen azt akarom hogy ne legyen fontos nekem se az egész. Vagy csak annyira mint neki.
2021. jan. 18. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit takar a több hónapja? Lehet a lány “megunta”, hogy nem volt esély személyes találkozóra/nem hívtad el stb. és ezért próbálja lezárni magában a dolgot, mert esélytelennek látta/látja.

Te pedig szerintem vagy beszéld meg vele mi a szándékod/mit érzel, vagy pedig ha nagyon reménytelennek gondolod, akkor lépj tovább, beszélgess vele még kevesebbet és próbáld elterelni a gondolataidat.

2021. jan. 18. 19:51
 4/5 Szivessa3 ***** válasza:
100%
Akkor csak foglalkozzál mással és menni fog, ha egy ideig nem beszélgettek egymással. Tudom, hogy ezt könnyű mondani, de én is éltem át egy ilyen helyzetet és nekem az segített, hogy nem beszéltem egy ideig.
2021. jan. 18. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg uralkodni az érzéseiden és hessegesd el a fejedből a lányt.
2021. jan. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!