Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok is megvan az ilyen kéz/láb fétis?
Én fiúként megláttam egy olyan képet ahol egy hölgy lába és keze volt, és borzasztóan megtetszett.
Nálatok is így van lányok? Ha igen, akkor nyugodtan linkeljétek be, amiről azt gondoljátok.
Fétis nincs, de van ilyen "láb zsánerem" (ez a tipikus, egyenes, vékony csávó láb), amit csak vékony/normál alkaton szeretek, pocakkal/kigyúrt felsőtesttel hülyén néz ki.Viszont az se zavar, ha kicsit vastagabb a láb, míg az nem nőiesen kerek formájú és nem folyik semmelyik irányba.
Kezeket nem annyira szoktam figyelni azon kívül, hogy legyen ápolt, de tetszenek a hosszú, kecses ujjak és a picit csontosabb kézfej, azt vettem észre. De ez nem ilyen kulcsfontosságú dolog, szóval, ha valakinek nem ilyen a keze, nyilván csak emiatt nem fogom ejteni😂
Nálam ha egy fiúnak nagy keze, széles válla és éles arcéle van az mindent visz. :D Egyébként kéz fétisem van.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!