Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti tudtok több pasihoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tudtok több pasihoz is kötődni? Vagy ilyenkor egyikhez se?

Figyelt kérdés
Mikor egy lány egyszerre több pasinak azt mondja, hogy fontos neki meg kötődik hozzá és a többi. Akkor igazából egyikhez sem? Vagy nem normális?
2021. jan. 12. 13:25
 1/6 anonim válasza:
83%
Ki mondta neked azt, hogy egyetlen emberhez lehet kötődni? Te egy emberhez kötödsz az egész világon?
2021. jan. 12. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

többhöz is kötődhet, az nem jelent szerelmet. Anyum is fontos, de a húgom is, mindkettő máshogy. Ha lenne barátnőm, hozzá is kötődnék, hozzá is másképp, de ő is ugyanúgy fontos lenne nekem. Érted? A barátokhoz megint máshogy kötődünk.

A probléma ott kezdődik, ha hülyíti ezzel a pasikat, és elhiteti velük, hogy szerelmesen szereti őket. Ha csak barátként mondogat ilyeneket, és ezt a fiúk is tudják, rendben van.

2021. jan. 12. 14:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, de egyértelműen nem barátilag. Tudom én is kötődöm anyámhoz is meg húgomhoz is. De mindegyikhez úgy ahogy helyén való.
2021. jan. 12. 14:27
 4/6 anonim válasza:
100%
Kötődni igen, de szerelem az csak egy van. A kötődés az ilyen haverság. A szerelem meg az, ami.
2021. jan. 12. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok én is, mint ahogy előttem is írták: kötődni igen, de szerelmes nem lesz az ember egyszerre több személybe.
2021. jan. 12. 14:52
 6/6 anonim válasza:
Persze, van is olyan, aki egyszerre él több párkapcsolatban (nem megcsalás), ez a poliamoria, többszerelműség.
2021. jan. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!