Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki még egyszer?
Figyelt kérdés
Nemrég bejelöltem egy fiút, aki nagyon tetszik, és írtam neki, de semmi válasz. Mivel engedélykérésekbe került az üzenetem, lehet, nem látta. Szerintetek írjak neki még egyszer? Szeretném, ha beszélgetnénk.
(Minősítő válaszokat pls ne!)
2021. jan. 9. 14:25
1/6 anonim válasza:
És ha most küldesz, az nem kerülne megint engedélykérésbe?
2/6 A kérdező kommentje:
Dee, ez a másik dolog. Csak akkor hátha feltűnne neki.
2021. jan. 9. 14:28
3/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, próbáld esetleg máshol, pl. instagramon, aztán ha ott se, akkor már tudni lehet, hogy nem erról van szó, hogy nem vette észre, hanem arról, hogy nem érdekelte.
4/6 A kérdező kommentje:
Bekerestem sajnos az egész instát, és nincsen neki:/ szóval mindenhol akadályba ütközök:)
2021. jan. 9. 14:33
5/6 anonim válasza:
Akkor miért nem jelölöd be először facebook-on? Aztán ha visszaigazol, akkor már biztos látni fogja, hogy írtál.
6/6 anonim válasza:
Miért írhatsz idegen emberekre?Komolyan érdekel mi jár ilyenkor valaki fejében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!