Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor döntitek hogy nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor döntitek hogy nektek kell az adott személy?

Figyelt kérdés
Mikor éreztek úgy hogy komolyabb szándékaitok vannak? Vagy mitől?
2021. jan. 9. 00:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem a becsületes neve.
2021. jan. 9. 01:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, kérdésemre válaszolnál jobban örülnék.
2021. jan. 9. 01:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megfogalmazom másképp. Ez nem döntés kérdése, hanem érzelmi alapú. Legalábbis nálam biztosan az érzelmek dominálnak és akkor érzem az általad leírtakat, mikor már szerelmes vagyok.
2021. jan. 9. 01:12
 4/7 A kérdező kommentje:
És akkor már nincs visszaút:c
2021. jan. 9. 01:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már nincs. :)
2021. jan. 9. 04:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen tényleg az érzéseken múlik. Saját példám hogy egy jó fiú barátommal azt hittem hogy lehet több, de valójában döntés volt nem pedig érzés. Most pedig szarul érzem magam mert lehet nem akarom a kapcsolatot és nem tudom adjak-e meg időt neki.

Kapcsolatnál szerintem pont az érzelmeket nem szabad túl gondolni, mert ha igen akkor már nem igaziak

18/L

2021. jan. 9. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a pénzen és a jóképűségen :-)

Hosszantartó szerelemről még nem hallottam. Hosszútávon max szerethetsz, de a szerelem elillan és elkezdesz másra masztizni :-)

2021. jan. 26. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!