Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikre utalhat ez?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel beszélgetek, és ugyan úgy keresett mint én őt. Egy nap nem voltam, volt olyan is hogy rám írt vagy tízszer. És én is ugyan így. És ha nem vagyok egy napig most már, le se szar. És ezt viszonyításképp mondtam csak, nem játszadoztunk egymással 1-1 ilyen nap volt mert dolgunk volt. Szóval most már nem hiányol, nem számít neki?

Ha én írok neki, akkor csak válaszolgat. És így megy már 1 hete.

2021. jan. 9. 00:30
 1/2 barbara tóth ***** válasza:
ha a lány egyre kevesebbet kezdeményez, akkor valószínüleg nem érdekled már annyira, vagy valaki mással van jobban elfoglalva, vagy csak szimplán arra vár mindig, hogy te kezdeményezz. Ha komolyak a céljaid, akkor igenis minden nap kéne ráírni, de lehet ezt nem kell erőltetni, pl. ha egy hét után sem növekszik meg az érdeklődése irántad, és nem nagyon kezdeményez, akkor szerintem kerek perec mond meg neki, hogy szia ennyi volt, mert nekem ez nem kell. Viszont ha csak laza dumapartnert szeretnél, akivel néha chateltek, szerintem jó irányba haladtok
2021. jan. 9. 08:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos elege lett, hogy csak a neten írogatsz neki és nem hívtad el randira...
2021. jan. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!