Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság, szerelem vagy csak ismerősök? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval...van egy fiú aki nagyon tetszik... állítólag én is tetszem neki(a jelekből következtettem és ide is írtam már ki kérdést és mind pozitív visszajelzést kaptam). Még soha nem beszélgettünk. Egy évvel nagyobb nálam. Na de a probléma ott kezdődik hogy még nyáron láttam őt egy lánnyal a városban. Rá pár hétre a barátnőm mondja hogy látta őt (mármint a fiút), az ikertesóját, az apukájukat és egy lányt a strandon együtt. Na most a kérdésem az hogy vajon csak barátok vagy netalán tán unokatesók, esetleg ismerős vagy járnak? Ha járnak akkor a fiú miért küldte a jeleket és miért viselkedett úgy mintha tetszenék neki? Kérlek segítsetek2021. jan. 8. 21:32
1/9 anonim válasza:
Ezt nem fogjuk tudni megmondani. Lehet, hogy egy gyerekkori jó barátja, rokona, vagy a barátnője. Ez biztos, a többi csak találgatás, amit kizárólag te tudsz kideríteni.
2/9 anonim válasza:
Vagy az is lehet hogy az általad látott jelek után jöttek össze
A fiúk gyakran beszélgetnek több lánnyal a siker érdekében
3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Ez még nyáron volt. A fiú pedig suli kezdete óta kezdte el küldeni a jeleket, de tavaly is küldött párat
2021. jan. 9. 01:01
4/9 anonim válasza:
Milyen jeleket küld, ha szabad kérdezni? Nem mindegy, hogy bókol, vagy mondjuk kacsintgat feléd.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem bókol. Nem szoktunk beszélgetni. Például ott bukann fel ahol mi vagyunk, én egy időben kerültem, és ha odajöttek mellénk/közelünkbe akkor én elmentem, de volt olyan hogy ezek után is odajöttek és megálltak nem messze, vagy egyszer mielőtt bement a suliba még visszanézett rám, a szemem sarkából sokszor láttam, hogy néz. De úgy hogy ugye körbe álltak, ő pont úgy állt hogy háttal volt nekem, a barátaival pedig szembe. De egyszer megfordult és a barátainak hátat fordított és engem nézett. Ilyen volt már kétszer ha nem többször. Olyan típus vagyok aki nem mer ránézni és próbálja ignorálni a másikat hogy nehogy rájöjjön hogy érzek. Ezért legtöbbször háttal állok, így nem nagyon veszem észre ha néz, de a barátnőm sokat mondta hogy idenéz. Plusz direkt hangoskodik ha a hátam mögött van. Mások azt mondják hogy azért hogy felkeltse a figyelmem/ránézzek
2021. jan. 9. 01:13
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. ;) Még jöhetnek a válaszok. Nem tudom az számít e valamit, hogy amikor a városba láttam őket, nem fogták egymás kezét és hogy a strandon a csaj inkább a srác tesójával volt
2021. jan. 9. 11:14
7/9 anonim válasza:
Szerintem csak a srác rokoma,ismerőse vagy a barátja. Te viszont tetszel neki, úgyhogy menj oda hozzá beszélgetni
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a segítséget 😇
2021. jan. 9. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!