Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma találkozok egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma találkozok egy lánnyal akivel még soha, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Milyen kell legyen egy lánynál az első benyomás? Hogyan tudjam meg hogy van barátja vagy nincs?

Nem vagyok valami bő beszédü, és nem tudom hogy miről beszélgesek vele..

(16 éves vagyok)

2020. dec. 30. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Add önmagad! Lényeg, hogy ne jöjj zavarba.
2020. dec. 30. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ha randizni megyek akkor a fejemben mindig írok egy listát, hogyha elfogyna a téma és kínos csend lenne akkor legyen mit feldobnom.

(Pl: -milyenek voltak a gimis évei, és akkor ebből jó sztorizgatás lehet)

Ha gondolod hasonlókat kitalálhatsz:)

2020. dec. 30. 10:04
 3/5 A kérdező kommentje:
De nekem nincsenek sztorijaim.. És mindig zavarba jövök ha lánnyal beszélek :$
2020. dec. 30. 10:08
 4/5 anonim válasza:
100%

Nem baj, ha szűkszavú vagy, beszéltesd őt, készülj fel sok kérdéssel. Ebből azt fogja érezni, hogy érdeklődsz iránta, és hát a legtöbb ember imád magáról beszélni... :) A nők meg főleg nagyon vágynak arra, hogy valaki figyelmesen meghallgassa őket, úgyhogy ha szeretnél nála jó pontot szerezni, figyelj is oda és jegyezd meg, amiket mesél.

Ha Te nem olyan sokat árulsz el magadról, és csak rövid, de frappáns válaszokat adsz a kérdéseire, még az is lehet, hogy titokzatosnak fog találni, és felkelted a kíváncsiságát.

2020. dec. 30. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Beszélgess vele normális dolgokról. Miután elkezdtettek beszélni és kifogytok a témából kérdezd meg, hogy amúgy van barátod. Ha addig nem add jelzéseket arra, hogy neki van barátja. A lényeg légy magabiztos és ne adj félre érthető válaszokat neki. Fő a magabiztoság és az őszinteség ❤️

Sok szerencsét ❤️

2020. dec. 30. 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!