Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy furán ölelek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy furán ölelek?

Figyelt kérdés

2020. dec. 29. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Azt, hogy furán ölelsz.
2020. dec. 29. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Lehet hogy erősen lehet gyengén. Lehet arra gondol, hogy nagyon szorosan és mindenetek össze ér vagy épp az hogy alig valamitek. Vállon ölelsz vagy derékon. Ezek közül lehet választani.

Remélem ezen nem múlik semmi❤️

Kívánom a legjobbakat.

2020. dec. 29. 21:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :D

Igazából azóta is nagyon jól megvagyok a párommal, csak kíváncsi voltam hogy mások mit írnak rá. Tegnap megjegyezte nekem hogy furán ölelek, nem úgy ahogyan mások szoktak általában. Azt mondta hogy szereti, csak érdekelt igazából hogy milyen lehet. ^^

Sajnos akkor azt hittem elrontottam valamit, mert az tény hogy nagyon zárkózott személy vagyok és alig öleltem meg valakit az életemben, még a szüleimnek és közeli családtagoknak sem szoktam hagyni.

2020. dec. 29. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
17%
Nem lehet, hogy rácsapsz a seggére vagy markolsz vagy csak megfogod? Esetleg nem lehet, hogy a nemi szervét érinted vagy mondjuk hangokat adsz ki a szádon? Netán tán indokolatlanul felemeled valamilyen formában az egyik lábad közben?
2020. dec. 29. 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
azt jelenti, hogy nem kellesz neki.
2020. dec. 30. 01:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
mért nem őt kérdezed? ő biztos jobban tudja mint egy idegen...
2021. jan. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!