Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre letudjam zárni?
Sziaaa!
Figyelj próbáld túl lépni rajta. Tudom nehéz, de leírom a sztorimat. Volt egy srác, aki nagyon szerettem. Ő volt a családom, de megcsalt. A francba is rosszul esett. Több hétig nem beszéltem senkivel, lefogytam. Facebookon megláttam egy képet az új csajáról és rájöttem, hogy mi van velem. Nem kéne ezt csinálnom, konkrétan olybá rosszul néztem. Ekkor jött az, hogy ezért is megmutatom mit vesztett az a barom. Összeszedtem magam rendesen ettem, vettem új ruhákat kicsit stílust is váltottam és végül új stílusú frizurát csináltatott és befestettem ilyen ombrés szőkére a hajam. A poérn, hogy 4 hónappal később találkoztam a sráccal egy buliban, amire egyébként nagyon nem akartam elmenni. Odajött hozzám és meghívott egy italra. Azt hittem felrobbanok. Miután megkérdezte, hogy hogy hívnak meg minden, akkor esett le, hogy meg se ismer. Ami jól esett
1. Mert akkor már tudja mit veszetett
2. Konkrétan annyira bejött a tervem, hogy meg se ismer.
Utána elmondtam neki, hogy ki vagyok. Na jó azt az arcot látni kellett volna mindenkinek. Azóta is vár arra, hogy visszajelöljem facebookon. 😂😂😂
Kívánom, hogy minden rendbe legyen. Kitartást meg tudod csinálni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!