Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen érzés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen érzés ha le bírtok nyomni egy fiút szkanderben?

Figyelt kérdés
Örültök a győzelemnek, jó élmény, vagy semleges?

2020. dec. 28. 10:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Örülnek neki és büszkék is rá.
2020. dec. 29. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem csodálkozom! Tiszta pókvégtagú az összes fiatal. Azt hiszik, attól lesznek férfiak, hogy ki se látszik a fejük abból a hülye ocsmány szakállukból. Édes istenem! Inkább gyúrnának. Nézz az utcán végig, egy húsz kiló mindről hiányzik!
2020. dec. 29. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

12# pontosan! Mint aki soha nem mozgott.

Hogy fog védekezni, ha egyszer valaki rátámad a csajra, stb... :D

2020. dec. 30. 00:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Attól mert valaki vékony azt jelenti hogy nem tud megvédeni senkit?:o
2020. dec. 30. 00:15
 15/17 Zsozsi81 válasza:
84%

Jaj hagyjuk már gyerekek ezt, hogy ha vékony akkor nem tud megvédeni. Mitől kell megvédeni, a kardfogú tigristől? Ez már nem az a világ, ahol az izom jelenti a sikert az életben, sőt soha nem is volt az, nem véletlenül mi mutogatjuk múzeumban a neandervölgyit és nem fordítva. Én 70 kiló vagyok, 30as karral, mindig vékony voltam, több csaj is lenyomott már és akkor mi van? Szép nagy házban lakunk, imádom a nejem és a gyerekeim, ők is engem, magánoviba járnak, sokat vagyok velük, jó kocsi, egészséges kajákat eszünk, jó meló, pénz a bankban stb.. mindent biztosítok a családomnak, amiről a magyarok többsége csak álmodhat, pedig két szatyor ruhával költöztem faluról ide Pestre, én a nyüzüge, csak szorgalmas vagyok, sok barátom van, törekszem a jó emberi kapcsolatokra, és ez kell a mai világban.

Ja a szkander. Pár napja nyomott le a fiam keresztanyja, marhultak a gyerekek, hát mi is nyomtunk, kb. másfélszer vastagabb karja van, és mint kiderült, izmos is, nabummm, nevettünk egy jót, ittunk rá egyet és ennyi.

2020. dec. 30. 12:02
 16/17 anonim válasza:
88%
Jó érzés, de csak akkor ha tényleg le tudom győzni és nem hagyta magát.
2020. dec. 31. 11:27
 17/17 A kérdező kommentje:
És olyan előfordul, hogy érzitek, hogy győzni fogtok a fiú ellen, és elkezdtek játszani a karjával,hogy kicsit hagyjátok lenyomni magatokat, azután fordítotok és vissza nyomjátok a karját, azután pedig teljesen lenyomjátok? 💪
2021. ápr. 8. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!