Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen érzés ha le bírtok nyomni egy fiút szkanderben?
12# pontosan! Mint aki soha nem mozgott.
Hogy fog védekezni, ha egyszer valaki rátámad a csajra, stb... :D
Jaj hagyjuk már gyerekek ezt, hogy ha vékony akkor nem tud megvédeni. Mitől kell megvédeni, a kardfogú tigristől? Ez már nem az a világ, ahol az izom jelenti a sikert az életben, sőt soha nem is volt az, nem véletlenül mi mutogatjuk múzeumban a neandervölgyit és nem fordítva. Én 70 kiló vagyok, 30as karral, mindig vékony voltam, több csaj is lenyomott már és akkor mi van? Szép nagy házban lakunk, imádom a nejem és a gyerekeim, ők is engem, magánoviba járnak, sokat vagyok velük, jó kocsi, egészséges kajákat eszünk, jó meló, pénz a bankban stb.. mindent biztosítok a családomnak, amiről a magyarok többsége csak álmodhat, pedig két szatyor ruhával költöztem faluról ide Pestre, én a nyüzüge, csak szorgalmas vagyok, sok barátom van, törekszem a jó emberi kapcsolatokra, és ez kell a mai világban.
Ja a szkander. Pár napja nyomott le a fiam keresztanyja, marhultak a gyerekek, hát mi is nyomtunk, kb. másfélszer vastagabb karja van, és mint kiderült, izmos is, nabummm, nevettünk egy jót, ittunk rá egyet és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!