Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít egy lánynak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít egy lánynak, ha a srác izmos?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok válaszát várom, de bárki tapasztalatát meghallgatom.

Két kérdésem lenne.

Az első az, hogy mennyire számít, mennyire bejövős egy csajnak az, ha a srácon van izom, mennyire fontos nektek ez.

A második kérdés az elsőből következik, mégpedig hogy melyik az az izomcsoport, amely a lányokat legjobban megfogja? (Van, aki azt mondja a lapos, hatkockás has a fontos, valaki szerint pedig a has nem a legjelentősebb, a kéz és a lábizomzat sokkal 'értékesebb'.

2020. dec. 27. 09:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Esztétikailag jól néz ki meg jó érzés ha egy izmosabb férfi ölel magához.

De nem alapfeltétel ,legalábbis nálam,úgy is lehet vonzó egy férfi ha nem izmos.

2020. dec. 27. 16:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik az eres kéz. Inkább fura, ha vkinek nagyon kidudorodnak az erei.
2020. dec. 27. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az eres kez amugy genetikatol is fugg hogy mennyire latszik ki de amugy azert tetszik sokaknak sztm (nekem is) mert az szep tud lenni es ferfiasabb tole az illeto.

Tenyleg nem arra kell amugy gondolni hogy itt hatalmas izmai legyenek az illetonek. De teljes mertekben ertheto hogy nem talalja az emberek tobbsege vonzonak szexinek szepnek a tulsulyos alkatot. Es amikor valakit latok..akkor hiaba..de eloszor igenis a kulsot latom csak es az alapjan dontom el hogy tetszik e vagy sem. Most maradjunk a kulsonel.

Nekem hasonloak az "elvarasaim' massal szemben mint magammal is. Pl vekony kicsit sportosabb lanykent remelem nem duhito ha hasonlo alkatu vagy vekony vagy az atlagos testet (nem nagyon izmos de ferfias) preferalom es nem a pocakos, hajas, husis karokat stb.

2020. dec. 27. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Jaj, már mibe vagy 😀 istenem. Jó lenne ha kevesebb tévé reklámot néznél 😀
2020. dec. 27. 18:15
 15/18 anonim ***** válasza:
kar, has és lábizom számít, de nem kell hogy teljesen ki legyen gyúrva csak látszódjon rajta hogy törődik magával
2020. dec. 27. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem elvárás, de jó ha van izom. Nekem mondjuk olyan szempontból jobban bejönne, hogy nem vagyok az a vékony típus (lapos a hasam meg edzek, csak genetikailag nem jött össze a csontváz vékonyság) és így kicsit kínosan érezném magam ha a srácnak sokkal vékonyabb a karja vagy a lába.
2020. dec. 28. 09:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez személyfüggő.

Legalábbis nekem sosem számított ez.

Mondjuk úgy hogy ne legyen "túlságosan elhízva" úgy értem hogy ha már egy átlagos egészséges testalkattal rendelkezik nekem tökéletes.

A párom sokat edzett de már egy ideje abba hagyta a rengeteg munkája miatt így persze ez meglátszik hogy lett egy "kis hasa" de egyébként én észre se vettem.

Szerintem ha valaki igazán szeretni fog ez nem fog számítani hogy most mennyi izom van rajtad. Vagy hogy kicsit elhíztál, izmosabb lettél stb.

Én még ettől függetlenül is nagyon szexinek tartom a barátom és más férfira rá se tudnék nézni.

Persze ez személyfüggő mint mondtam, mert biztos vannak olyan lányok is akiknek nagyon vonzó az izmos test és fontosnak tartják.

2020. dec. 28. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Figyelj van akinek nem számít valakinek igen. Bevallom én szeretem ha a srácon van egy kis izom, mert volt egy barátom, aki még egy bevásárló szatyort se tudott megemelni és nekem ez kicsit kiakasztó volt. Konkrétan majd meg szakadtam 3 teli szatyorral. Egyébként az eres kéz az tényleg baromi szexi. Ne kérdezd miért, mert nem tudnám megmagyarázni. A lényeg, hogy annyira minimum légy izmos, hogy egy szatyrot feltudj emelni.

Sok szerencsét neked! Remélem bejön neked az élet.

2020. dec. 28. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!