Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha messengeren ezt küldte?
Figyelt kérdés
Az iskolában van egy fiú akivel beszélgetni szoktam szünetben, de ugye most online oktatás van. Tegnap rá írtam messengeren, (már sok napja nem beszéltünk) és azt válaszolta köszöni hogy írtam neki, és egy kacsintós szmájli volt a végén. A kacsintás ebben a helyzetben mit jelent?2020. dec. 22. 09:23
1/7 anonim válasza:
Az bizos, hogy jól esett neki és örült, hogy ráírtál. Lehet, hogy tetszel neki (gondolom ez lenne a legjobb hír számodra), de az is lehet, hogy szimplán barátként tekint rád. Egy kacsintós smilenál erőltesse meg magát jobban a tetszésnyilvánításban. Mindenesetre kezdetnek nem rossz. Írj rá többször, éreztesd, hogy érdekel, aztán ha tetszel neki, megbátorodik. Ha nem, akkor az is egy válasz.
2/7 A kérdező kommentje:
Elég bonyolúlt ez. Nekem ő tetszik, ezt tudja jól. Én pedig nem vagyok benne biztos, hogy ez kölcsönös, ezért zavart meg ez a kacsintós szmájli. Utána alig beszéltünk, mindkettönknek dolga volt, de este azt írta jó éjszakát és egy mosoly fej. Nekem ő nagyon tetszik, de össze vagyok zavarodva.
2020. dec. 22. 10:10
3/7 anonim válasza:
Most üsd a vasat amíg lehet! :) Írj neki,nyomulj egy picit had derüljön ki mi a pálya..
4/7 A kérdező kommentje:
Legtöbbször én kezdeményeztem, és egyszer elutasító, nem törődő, aztán meg ellenkezőleg. Mit csináljak? Azt nem akarom hogy tapadósnak gondoljon.
2020. dec. 22. 11:29
5/7 anonim válasza:
Te is tégy rà magasról. Nem értem mit kell nyomulni, ha màr mondta ,hogy nem tetszel neki. Kicsit szànalmas...
6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondta hogy nem tetszem neki!
2020. dec. 22. 14:10
7/7 anonim válasza:
#5 vagyok, óh azt hittem mondta is...lehet csak nem biztos magàban. Egyébként egy "jó éjt :) " nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!