Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már lassan 2 hónapja vallott nekem szerelmet egy srác és nekem is bejön de nem kapkodunk el semmit és minél jobban megszeretnénk ismerni egymást bár már régóta barátok vagyunk/voltunk, viszont mostanában valami megváltozott. Egyre többet meséli el ha van esélye egy lánynál ami engem nem is zavarna ha nem áradozna róla hogy milyen jó és hogy edzésen találkozik vele stb. Most van egy lány akinek egyre többet hallom a nevét és mint kiderült régen bejött neki csak offolta és most újra van nála esélye. Jól kezelem a helyzeteket és nem kezdek el hisztizni csak már tényleg kezd olyan érzésem lenni hogy kezd veszni köztünk a dolog.

Hogy érzékeltessem vele hogy ez zavar ha nem akarom azt hogy kiélvezze hogy féltékeny vagyok?

2020. dec. 21. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki...

"Szia!

Azt hittem, hogy köztünk jól alakulnak a dolgok, de elbizonytalanodtam, mert sokat beszélsz xy-ról. Szeretném tudni, hogy most mi a helyzet. Szeretnél tőlem valamit vagy hagyjuk egymást?"

2020. dec. 21. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát az előbb sikerült kiszednem belőle hogy igazából mind kettőnket szereti viszont én megmondtam neki hogy ha nem tud dönteni köztem és a csaj között akkor engem inkább ne is válasszon mert nincs erre szükségem. Kb 2 héttel ezelőtt ő kondta hogy engedjük el a dolgot mert nem fog működni mert ő nem mondja el otthon és nehéz lenne továbbra is megoldani a talikat rá 4 napjára újra akarta ezt a dolgot. Én naiv persze mivel szeretem bele mentem. Jobb lett volna ha hagyom inkább:(

Most persze bánt a dolog de tudom hogy jól tettem hogy inkább elengedem.

Köszi a választ!

2020. dec. 22. 01:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Újabb "probléma" merült fel😅

Nem tudok túllépni rajta.. Nem nagyon éreztem még ilyet és voltam már depressziós és kezdem azt érezni hogy kezdek visszaesni. Ő volt az 1 akire mindig számíthattam és nagyon szeretem. Ő már valszeg túl lépett és már abban is biztos vagyok hogy vallott a lánynak..

Vannak hobbiaim ammikkel megpróbáltam elterelni a figyelmem de egyszerűen nem megy. Valami tanács esetleg?:/

(Félre értés ne essék! Nem bántam meg hogy vége)

2020. dec. 22. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet csak féltékenyé, akart tenni, de az fejlemények szerint nem. Nagyon jól tetted, hogy megmondtad neki, hogy válaszon. Nem téged választ, ezért egy paraszt. Na de eltudod terelni a figyelmed sorozatokkal, könyvekkel, főzéssel vagy bármivel, amit szeretsz.

Kívánom neked találj valaki olyat, aki megbecsül❤️

2020. dec. 30. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!