Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Kizáró okok szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kizáró okok szerintetek ezek?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki fiatalabb nálam másfél évvel, messze is lakik. Interneten ismerkedtünk meg elején még csak internetes barátok voltunk... De aztán mondta hogy másképp szeretne közeledni. Nem mondtam rá konkrét választ, szerintetek?
2020. dec. 21. 02:15
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Elég zagyvára sikeredett az írásod.
2020. dec. 21. 02:17
 2/6 A kérdező kommentje:
bocsi borzasztó fáradt vagyok
2020. dec. 21. 02:17
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Én nem tudom, mi ebben a zagyva...nem kéne annyit vedelni, egyeske.
2020. dec. 21. 04:23
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Nálam a fiatalabb kizáró ok.

A táv (pláne hogy fiatal így nem biztos, hogy van pénze utazásra [az autót meg se említem]) szintén lehet baj.

Az internetes ismerkedéssel nincs baj, én is ott ismertem meg a páromat.

A konkrét választ meg szintén fontosnak tartom. Egy olyannal nem jönnék össze, aki vagy nem tudja mit akar vagy tudja DE nem meri/akarja elmondani. Főleg úgy, hogy már akkor játsza ezt mikor még össze se jöttetek...

Így nekem 4/3 okból ki is esne. De amúgy te érzed, te döntesz 😄

2020. dec. 21. 07:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne feltétlenül egyik sem kizáró ok, ha eléggé bírom a fiút ahhoz, hogy belekezdjek egy kapcsolatba vele. De ahogy az írásodból lejött, te nem bírod annyira, hogy egyből válaszolni tudtál volna a kérdésére, amire csak annyit tudok mondani, hogy csak mert megkérdezte, ne menj bele, még akkor se ha félig akarod. Egy távkapcsolat nagyon sok nyűggel jár, és ha még nem is szerelemmel mentek bele, akkor csak még rosszabb lesz.
2020. dec. 21. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azzal semmi gond nincs, ha a lány idősebb a fiúnál, viszont a távkapcsolatot nem egyszerű fenntartani.
2020. dec. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!