Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltetek ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltetek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mármint attól hogy úgyis nektek fog fájni a végén? De attól még csak sodródtatok az árral?
2020. dec. 21. 02:05
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Nem, én mindig "harcoltam" azért aki tetszik, engem ez éltetett, bátorított, de a szerelmem mégse így ismertem meg, ő csak úgy jött és megjelent, vele minden olyan gördülékenyen ment, mintha mindkettőnket egymásnak szántak volna. Az előtte ért fájdalmak, szomorúságok pedig csak megerősítettek és megtanítottak dolgokra, amiket majd a jövőben hasznomra válnak.
2020. dec. 21. 02:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kellene?
2020. dec. 21. 04:28
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem félelemnek mondanám, inkább annyiszor átgondolok mindent az ismerkedés előtt, hogy a végén mindig ott jutok ki, hogy úgysem lenne belőle semmi, ezért inkább bele sem kezdek. De ha éppen tartok is valamitől, inkább attól, hogy a szerelem miatt majd egy kis pirulós nevetgélős leánykává válok, aki követi a fiút mindenben, nem a visszautasítástól. Az úgyis meg fog történni valamilyen formában.
2020. dec. 21. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam az a probléma hogy anélkül hogy szeretném, túlságosan is beleélem magam. Pl most fent vagyok tinderen és a múltkor egy srác megadta a számát, beszéltünk is párszor, írogattunk, aztán semmi. Persze megnézte amiket posztoltam 🤦🏻‍♀️ az a gond hogy ez fájt, elhitette velem hogy talán lett volna rá esély hogy valami köztünk kialakuljon. Utálom ha ghostolnak, ezért mindig mondom hogy inkább mondják meg ha nem akarnak velem írni...
2020. dec. 22. 15:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!