Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon szimpatizál velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szimpatizál velem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomban, aki nekem elég szimpi. Ez a 2. évünk együtt, ebben az évben kezdtünk el igazából közelebb kerülni egymáshoz/ismerkedni, előtte nem igazán beszélgettünk. Néha látom, hogy órán néz engem, ha éppen együtt van az első óránk és meglátja hogy belépek a terembe akkor mosolyogni szokott (de nem csak 1-2 mp-ig, hanem folyamatosan), nagyon sokat nevetünk együtt. Eddig ezt csak mind barátkozásnak gondoltam a részéről, viszont pár barátnőm mondta hogy szerintük lehet bejövök neki. Tegnap korán mentem be, viszont első óra csak az osztály egyik felének volt, így nem sokan voltunk bent. Meséltem neki, hogy tegnap megbánottak egy kicsit (külföldi diákokkal kellett Skype-on beszélgetünk, bemutatkoznunk és az egyik résztvevő diák elnevette magát, amikor meséltem magamról), de ezt csak így viccelődve mondtam, ő is nevetett rajta. És hallottam hogy utána a barátainak meséli ezt (nem igazán tudom elmagyarázni, de kicsit védelmezően beszélt rólam), és azzal viccelődött utána velem, hogy majd megkeresi nekem és megbosszulja.

Elnézést, ha kicsit kusza lett az egész kérdés, úgy látszik nem vagyok valami jó fogalmazás terén. :D

Szerintetek ez barátság a részéről, vagy jelenthet többet is?

2020. dec. 19. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy picivel többet beszélnétek, akár online is akkor hamarabb kibukna a dolog:) amúgy feltételezhetően tetszel neki :D
2020. dec. 19. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Keresd a társaságát, szerintem érdeklődik.
2020. dec. 19. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is érdeklődik irántad. Beszélj vele minél többet!
2020. dec. 20. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!