Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lemaradok valamiről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemaradok valamiről?

Figyelt kérdés
A szüleim szerint már itt lenne az ideje a szerelemnek. Ez nem úgy megy, hogy izmos, helyes és akkor már a barátnője akarok lenni. Azt mondják, hogy "túl sok az elvárásod, de majd megtapasztalod, hogy ez nem így működik". Igen, biztosan nem állok össze valakivel, mert "ideje lenne". Igenis megvárom, keresem és harcolni akarok érte! Van tökéletes, nem is tudom miért akarnak az ellenkezőjéről meggyőzni. Eddig 2× találkoztam ilyen fiúval. Tökéletesek voltak, de az egyiknél távolság, idő és egyéb bonyodalmak választottak el, a második pedig párkapcsolatban volt (esélytelen volt a szememben, egyszerűen, mint emberre célzok). Hiszek benne, hogy mindenkinek van egy lelkitársa, ebben nem ingatnak meg. Úgyérzem csalódást okozok nekik, mert azt akarják hogy boldog legyek, szerelmesnek akarnak látni. A szeretkezést is, mint csodalatos dolognak tartják. Az is, de még szűz vagyok. Megbíznak bennem, tudják, hogy felelősségteljesen kezelném a dolgot. Van itt szülő? Mi járhat ilyenkor egy szülő fejében? Nem teljesen tiszta. 16/L

2020. dec. 19. 04:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
23%

Bár tökéletes nem lesz (egy ideig annak tűnik, majd mikor elmúlik a rózsaszín köd, rájössz, hogy senki sem az), viszont jól gondolod, hogy vársz vele. 16 éves vagy, én örülnék a helyükbe, hogy nem ribiskedsz vagy állsz össze divatból lányokkal, mint manapság szokás. Mai 16 évesek nagyrészére jellemző, hogy benne vannak mindenbe, fű, fiúval, nővel, egyszerre többel, mindent csinálnak. Ebben a korban túltengnek a hormonok és a mai világban mindenhonnan az folyik, hogy bármi eszedbe jut, próbáld ki. Hát ha én mindent megpróbáltam volna 16 évesen, lehet a Prideon vergődnék mostanában :D De teljesen normális, heteró lettem és az egyéjszakázós kapcsolatoknak se művelem gyakran, főleg nem úgy, hogy a lányoknak igérgetek. Én a te korodban már szexeltem, de amúgy túl korai volt, az fix. Szóval maradj meg ilyennek, mert nagy kincs vagy!

26F

2020. dec. 19. 10:40
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem tökjól gondolkodsz! Nem maradsz le semmiről. Nekem is ennyi idősen csak plátói szerelmeim voltak. Olyan jó visszagondolni az izgalomra, h.látom-e aznap a buszon, rám néz-e, ábrándoztam..Szép időszak volt!

Az első barátom 17évesen lett. De nem tartott sokáig. Az első nagy szerelem egyetem elején jött. Majd volt utána egy-két rövidebb próbálkozás, míg szintén az egyetemen megismertem a férjemet.

Jah, és nem vagyok öreg, szóval nem múlt századi sztori.

2020. dec. 19. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt erőltetni se szabad. Engem egyáltalán nem érdekelt a szerelem, míg belé nem estem.
2020. dec. 19. 17:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Normálisak a szüleid, hogy egy 16 éves gyereklányt máris egy fiúval akarják összehozni? Cigányok vagytok esetleg? Ott divat ez a korai házasság. 16 évesen már két alkalommal is voltál szerelmes? Még egyáltalán nem kellene fiúkkal foglalkozni, ilyen korban tanulni kell, hogy az ember előbbre jusson, vigye valamire az életben. Akármilyen vagy, te csak várd ki a magad emberét, majd eljön, lehet, hogy csak 20-on éves korodban.
2020. dec. 20. 12:20
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

Nagyon jó érzés, hogy megerősítettetek benne, hogy nem kell siettetni, mert "akkor fog jönni, amikor egyáltalán nem szamítasz rá".

Az utóbbi pár évben, mintha teljesen beszűkült volna a látókörük és ez egyre rosszabb lesz. Biztosan ismertek legalább egy olyan idős embert, aki totálisan önfejű, panaszkodós, semmi sem jó neki bármit, bárhogyan csinálsz. Na, ők pont ilyenek. Nem veszik észre, pedig az ismerőseink, a családtagok, mind megerősítenek ebben, de a szüleim nem hiszik el. Most megint összekaptunk, mert a fejükbe vették, hogy megszállt az ördög. Nem viccelek. Teljesen komolyan mondom, minden túlzás nélkül. Suliból kiakarnak venni, mert "minek fizessük, ha úgysem vagy rá képes."Mi sem vagyunk kötelesek szeretni". Mit tehetnék? Suliba fogok járni még egy jó ideig, nincs fizetésem. Esetleg van olyan munka amit csinálhatok mellette? Vagy az amolyan "zsebpénz" lenne? Nagyon kiakarok már esni itthonról, mert ez nem vezet semmi jóra. Esetleg ha lenne valami életmentő tippetek nagyon-nagyon megköszönném.

2020. dec. 20. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!