Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lemaradok valamiről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemaradok valamiről?

Figyelt kérdés
A szüleim szerint már itt lenne az ideje a szerelemnek. Ez nem úgy megy, hogy izmos, helyes és akkor már a barátnője akarok lenni. Azt mondják, hogy "túl sok az elvárásod, de majd megtapasztalod, hogy ez nem így működik". Igen, biztosan nem állok össze valakivel, mert "ideje lenne". Igenis megvárom, keresem és harcolni akarok érte! Van tökéletes, nem is tudom miért akarnak az ellenkezőjéről meggyőzni. Eddig 2× találkoztam ilyen fiúval. Tökéletesek voltak, de az egyiknél távolság, idő és egyéb bonyodalmak választottak el, a második pedig párkapcsolatban volt (esélytelen volt a szememben, egyszerűen, mint emberre célzok). Hiszek benne, hogy mindenkinek van egy lelkitársa, ebben nem ingatnak meg. Úgyérzem csalódást okozok nekik, mert azt akarják hogy boldog legyek, szerelmesnek akarnak látni. A szeretkezést is, mint csodalatos dolognak tartják. Az is, de még szűz vagyok. Megbíznak bennem, tudják, hogy felelősségteljesen kezelném a dolgot. Van itt szülő? Mi járhat ilyenkor egy szülő fejében? Nem teljesen tiszta. 16/L

2020. dec. 19. 04:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz ezzel.

Magánügyed.

Mondd meg, ha majd lesz, akkor is csak akkor szólsz,

ha úgy gondolod, időszerű, hogy megismerjék.

Kérd meg őket, hogy addig ez ne legyen téma, mert rosszul esik,

zavar és nincs értelme.

Mindennek eljön az ideje.

Azért, hogy legyen melletted valaki, szerelem nélkül,

te nem teremtesz kapcsolatot senkivel.

2020. dec. 19. 05:24
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a szüleid nem teljesen normálisak. 16 évesen örülniük kéne, hogy nem veszi el az eszed a szerelem, ilyenkor a tanulásra kell koncentrálni, mert nagyrészt most dől el, mi lesz az életeddel. Persze később is lehet korrigálni, de akkor már sokkal nehezebb, és egy pasi nagyon el tud vonni ezektől a fontos dolgoktól.
2020. dec. 19. 05:25
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

1-es vagyok

most látom, hogy 16 éves vagy!

Jessza!

Hol vagy még az érettségitől, a felsőfokú iskolától, valamilyen szakmától?!

Tényleg nincs ki a négy kerekük.

2020. dec. 19. 05:26
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Semmiről nem vagy lemaradva. Első az iskola, a szakma vagy akármi, aztán majd jöhet a nagy szerelem.
2020. dec. 19. 05:28
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Én örülnék, ha ilyen lányom lenne (három fiam van). Nagyon érett gondolkodású vagy. Légy büszkék magadra!
2020. dec. 19. 06:16
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Nyugodj meg, sokkal jobban fogod tudni értékelni azt a kapcsolatot, amibe átgondoltan fogsz bele menni, és kihagyod ezt az cseverből-mederbe életstílust.
2020. dec. 19. 06:47
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Mi a kérdés?

Nem, nem maradsz le semmiről. Igen, a szüleiének igaza van, sokan lecsökkentik az elvárásaikat, amikor nem találnak társat. Közeli ismerősöm, egy nő csak és kizárólag diplomás, sportos, teljesen független férfit akart társnak, akinek minimum egy 2 szobás lakása van - ő maga is diplomás, van lakása, nincs gyereke, sportos. Nos, 40 évesen több sikertelen "kapcsolat" utan -par napos vagy hetes "kapcsolatokat" kell elkepzelni- a jelenlegi partnere egy szakmunkaskepzot végzett villanyszerelő, akinek nincs diplomája, van 2 gyereke az exfelesegtol, nincs lakása és nem kicsit elhízott.

A két általad említett fiú hogy lehetett tökéletes? Ha bonyodalom meg távolság elválaszt, az nem tökéletes. Kapcsolatban levő sem.

2020. dec. 19. 07:52
 8/15 anonim válasza:
83%
Egyáltalán nem vagy lemaradva semmiről! Százszor jobb ez a megfontolt viselkedés, mint hogy már 12-13 évesen a fiúk után rohangálj és egyik kapcsolatból a másikba ugrálj. Azért ne menj bele egy kapcsolatba, mert nyaggatnak akár a szüleid akár mások, hogy ideje lenne. Sokan ezért mennek bele rossz kapcsolatokba és szenvednek hónapokig vagy évekig, mert a környezetük nyomatja nekik, hogy gyerünk már, levagy maradva. DE ez nem lóverseny. Van, aki szerencsés és tizenévesen rátalál a nagy szerelem, van akire csak huszon vagy harmincéves korában. És egyáltalán ne adj le az elvárásaidból csak azért, hogy legyen valakid, mert akkor boldogtalan leszel. Ha neked egy intelligens, jól nevelt, jó megjelenésű fiú kell, akkor ne add fel a keresést, ilyen fiút keress. Amit mások mondanak azt meg engedd el a füled mellett. A te életed és ne szóljanak bele főleg a párválasztásba. Neked kell majd együttlenned azzal az emberrel nem nekik.
2020. dec. 19. 07:54
 9/15 anonim válasza:
88%
Jesszuska, azt hittem, kábé 28 éves vagy. :D Férjhez akarnak adni érettségi után, vagy mi? NAGYON ráérsz mindennel egyrészt, másrészt mindenki más típus, van aki később lesz kész ezekre a dolgokra. Én is így voltam vele, 16 évesen még fiúm se volt, a legjobb barátnőm meg gyakorlatilag majdnemhogy együtt élt a barátjával. Másmilyenek vagyunk és ennyi. Fura, hogy manapság ezzel traktálnak egy 16 éves lányt és nem az iskolával, vagy a munkával, de hát a szüleidnek is biztos megvan az oka, hogy ezt mondják.
2020. dec. 19. 08:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem szülő ként írom de telibe hidegen kéne hagyni ők mit mondanak. Nekem a szüleim sosem szóltak bele, hogy csajozzak vagy, hogy keressek barátnőt. Csak azt mondogatták majd eljön az igazi. Jó pár kapcsolaton és kalandon estem túl, amiről nem is tudnak. Nekem idáig tökéletesen megfelet minden. A tapasztalatok az emlékek és a sérelmek mind adtak valamit. Cselekedj úgy ahogy jónak látod !

24F

2020. dec. 19. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!