Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon lehetséges ez? Számít...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehetséges ez? Számít ez? Egyik álmom lenne, többi lent?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszenek a szőke hajú, kék szemű vagy zöld szemű vagy az ilyesmi külsővel rendelkező lányok, szeretnék majd egy ilyen kedves aranyos barátnőt, de van valami, ami miatt félek. Az pedig az hogy cigány vagyok. (Direkt használtam ezt a kifejezést, azt hogy roma nem nagyon szeretem). A bőröm kissé barna, de egyáltalán nem vagyok se kotekedos se semmi, nagyjából műveletnek tartom magam ahhoz képest mennyi idős vagyok, szóval egy teljesen normális ember. Az ilyen lányokat (vagy a családjukat) zavarja az hogy cigány vagyok? Vagy ők egy tehetős családból származó nem cigány fiút szeretnének a lányuk mellé tudni? Ez a kérdés mostanság nagyon foglalkoztat. Viszonylag fiatal vagyok, de mostanában annyi szép lányt látok, annyiszor elképzelem hogy egy ilyen baràtnőm lesz, csak ugye ez a kérdéssor lejátszódik a fejemben.... Komoly céljaim vannak, keményen szeretnék dolgozni hogy majd jó körülmények között élhessen a jövőbeli családom, szeretnék építeni egy nagyon stabil alapot, ezért majd nagyon sokat és keményen kell dolgoznom, szakácsnak tanulok jelenleg. Erről mi a véleményetek? Köszönöm hogy elolvastad. A válaszokat előre is köszönöm.

2020. dec. 16. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Ez egyénenként változó...vannak emberek akik előítéletesek, és vannak, akik nem. Szerintem van rá esélyed hogy legyen olyan barátnőd, amilyet szeretnél, főleg ha értelmes és normális vagy. Mindenkinek időbe telik találnia valakit, akivel hosszabb ideig el tudják viselni egymást, de sikerülhet.
2020. dec. 16. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tény, hogy nehezebb dolgod lesz, mivel az emberek gyakran előítéletesek. Ezért igyekezned kell szerintem, hogy az adott lány gyorsan megismerje a belsődet, akarva-akaratlanul is, hogy egy kicsit elgondolkozzon, miért is ítélt meg olyan gyorsan. Segíthet az, ha megkeresed a megfelelő közeget.Írtad, hogy szakácsnak tanulsz, az egy nagyszerű választás! Jó közeg, ott meg tudod mutatni, hogy ki vagy. Viszont nem minden lány előítéletes, biztosan találsz olyat akire vágysz, mivel ételmes ember vagy. Remélem segíthettem, sok sikert a szakácsléthez. :D
2020. dec. 17. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Van akinél hátrány, van akinél nem.

A családi hátteredről nem írtál, pedig szerintem fontos. Van cigány ismerősöm, teljesen normális, tanult még gimi után is, folyamatosan továbbképzi magát, dolgozik is, mindene megvan. A családja meg az a "tipikus" 10-en élnek egy 40 m²-es lelakott házban. Szerencséje volt, a férje teljesen elfogadó és külön tudja venni a feleségét a családtól, de ez nem mindenhol megy így.

Másik cigány ismerősöm pedig orvosnak tanult, aztán elhunyt az édesanyja és ott kellett hagynia az egyetemet, hogy eltartsa a családját.

2020. dec. 17. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2020. dec. 18. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!