Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gimis Lányok!Ti ősze jönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gimis Lányok!Ti ősze jönnétek egy kicsit alul iskolázózt sráccal?

Figyelt kérdés

Na szóval az a srác helyes,humoros,kedves,inteligens

De viszont szakképző be jár vagy is szakmát tanúl!

Ez a kérdés olyan lányoknak szól akik okosak és később egyetemre akarnak menni!

Persze bárki lehet okos!!

Nem úgy értetem h aki nem jár egyetemre az nem lehet okos

A fent említet fiú én vagyok (:

Nos szavazatok és írjatok le a véleményeteket 🙂

Köszi!

2020. dec. 15. 13:21
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
29-az én helyes írasokal teli szövegem többet ér, mint a te kommented, meg érte ide írni valami zagyvaságot?ami nem kapcsolódik a kérdésemhez
2020. dec. 28. 23:12
 32/32 anonim ***** válasza:

Mivel több a motiváció? Azzal több, hogy én tenni akartam a munkáért amit szívesen végzek, éveket tanultam érte, most pedig olyan munkám van, amit szeretek és jó a fizetésem. Nem fizikai munka és nem dolgozok napi 12 órát, pláne váltott műszakban.

Az év közi eredmények amúgy miért lényegesek? De tényleg. Csak az lehet jó szakember, aki summa cum laude végzett?

2020. dec. 29. 20:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!