Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gimis Lányok!Ti ősze jönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gimis Lányok!Ti ősze jönnétek egy kicsit alul iskolázózt sráccal?

Figyelt kérdés

Na szóval az a srác helyes,humoros,kedves,inteligens

De viszont szakképző be jár vagy is szakmát tanúl!

Ez a kérdés olyan lányoknak szól akik okosak és később egyetemre akarnak menni!

Persze bárki lehet okos!!

Nem úgy értetem h aki nem jár egyetemre az nem lehet okos

A fent említet fiú én vagyok (:

Nos szavazatok és írjatok le a véleményeteket 🙂

Köszi!

2020. dec. 15. 13:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%

Ne haragudj de az ég világon semmi sem vinne rá arra, hogy összejöjjek egy nálam "butábbal". Volt már egyszer egy fiú, akivel beszéltem kb 1 hónapig, de olyan proli humora volt neki és a barátainak hogy nekem volt kellemetlen hallgatni őket. Emellett nemtudom, ha én egy ilyesmi fiút elképzelek nekem azonnal az ilyen adidas melegítős, seprűhajú, homofób és szexista kisfiúk jutnak eszembe. Kinek mi az intelligens...

Bocsánat a nagy általánosításért, biztos vagyok benne, hogy van ellenpéldája ennek, de amit eddig láttam a szakközépes fiúkból a válaszom egy határozott nem, nem jönnék össze.

2020. dec. 16. 22:46
 22/32 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok olyan :)

Hatra fesult hajam van oldalt levágva!

Ingben és vászon nadrágba járok

:)

A tanárjaim szerint választékosan beszélek a helytelen írás ellenére

Ja és humoros vagyok olykor csöndes nincsen beteg humorom

Csak nehe azt is haverok közöt

Adtol meg hogy én nem írok helyesen lehetek okos is 🙂

2020. dec. 16. 22:56
 23/32 anonim ***** válasza:
81%
De nem vagy az
2020. dec. 17. 00:27
 24/32 A kérdező kommentje:

Miért? Xd de jó h általánosítasz...konnyu egy ilyen oldalon kommentelni minden és személyes adat nélkül 🙃

És latod nem vagyok buta ! Ha az lennek azt írtam volna h te nem vagy az 😉

Na jó éjszakát 😗

2020. dec. 17. 00:31
 25/32 anonim ***** válasza:
85%

Nem (csak) attól leszel buta, hogy a másiknak azt írod, "te vagy a buta" :D

Jó, amúgy mindegy, mire fogjuk, én akkor sem tudnék járni veled, ezzel a helyesírással nem alakítod ki egy intelligens srác képét magadról

2020. dec. 17. 09:10
 26/32 A kérdező kommentje:
Én járnék ilyen lanyal ha meg van benne ami kell,mert nem érdekelné a helyes írása ha bele estem 🙂
2020. dec. 17. 12:40
 27/32 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon aranyos vagy, de miért érdekelne a lány helyesírása, mikor a sajátod sem érdekel? 😁

Hasonló témában válaszoltam már kérdésre, nekem diplomám van, a páromnak is, de ha nem lenne párom, akkor is elsősorban olyat keresnék, akinek felsőfokú végzettsége van. Én azon az elven vagyok, hogy hasonló a hasonlót vonzza, nem hiszem hogy jól megértenénk egymást valakivel, akinek maximum egy érettségije van, mivel már a motivációnk is nagyon eltér. De aztán ki tudja.

2020. dec. 17. 21:23
 28/32 A kérdező kommentje:
27-es mondjuk -ezzen elgondokodtam amit írtál és van benne velemi...
2020. dec. 17. 21:56
 29/32 anonim ***** válasza:
Ez szarul sült el!
2020. dec. 28. 22:00
 30/32 anonim ***** válasza:
50%

27

Szerintem csak egoista vagy. Miben lehet más a motivációja annak akinek érettségije van? Nekem diplomám van a feleségemnek meg 8 általánosa. Nagyon jól megvagyunk. Egyszerűen nem érzett késztetést tovább tanulni. Na és?

Kíváncsi lennék milyen diplomád van amire annyira büszke vagy és mégjobban, hogy milyen eredménnyel végezted el valamint, hogy év közben milyen eredményeid voltak.

2020. dec. 28. 22:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!