Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell bókolni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell bókolni?

Figyelt kérdés
Mi ez egyáltalán, hogyan kell csinálni?

2020. dec. 15. 00:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A haját megdicséred, kezdésnek elég lesz az neked:D
2020. dec. 15. 01:15
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

,,Néztem a naplementét...majdnem olyan szép, mint te!”

Ez például egy erős bók, de kezdetnek megteszi egy kisebb dicséret is, ha nem nagyon bókoltál még. Aztán jön majd magától is.

2020. dec. 15. 01:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában jól esik hallani, ha valaki szóvá tesz egy olyan dolgot, mint pl : szép haj, stílusos öltözködés, mennyire okos vagy/jó humorú. És hidd el nekem, ha egy lány/nő sminkjére teszel pozitív megjegyzést, akkor ő is megjegyez ám magának. :) (Pl. :olyan szépen kiemeli a szemed színét ez a szín, hasonlók)
2020. dec. 15. 02:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Dicsérd a külső és belső tulajdonságait egyaránt!

Pl. milyen vicces, okos, szép.

2020. dec. 15. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dicsérd a szépségét, nevezd gyönyörűnek!
2020. dec. 15. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3-mas vagyok: az is nagyon jól tud esni,ha megjegyzed,hogy szép a mosolya,vagy hogy szereted a nevetését.
2020. dec. 15. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Fogalmam sincs, olyan béna vagyok a nőkhöz, hogy tőlem szinte az anyázást is jobb néven veszik, mint a bókolást.

20F

2020. dec. 17. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!