Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most elrontottam vele? (t...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most elrontottam vele? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy idei fiú osztálytársam akivel még nem beszéltem olyan sokat, de látszik hogy tetszünk egymásnak, elkezdtünk pár napja írogatni.

Témába jött valami és írta hogy "na igen, ez van ha valaki lelkileg sérült"

Nem tudtam hirtelen hogy mit irhatnék vissza, ezért azt írtam hogy "nos, ha van kedved beszélgetni, itt vagyok, jó hallgatóság vagyok"

Ezt látta és nem írt vissza..

Túl sok voltam esetleg?

Most ezt kicsit kellemetlennek érzem.

Azt hittem hogy így lehetőségünk lesz elkezdeni beszélgetni, ezáltal egymást jobban megismerni és aztán el tudnánk dönteni hogy mennyire vagyunk egymásnak Úgy szimpatikusak.

Viszont így hogy látta de nem írt vissza semmit, nem tudom hogy mit gondoljak

2020. dec. 11. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontottad el teljesen, még csak most ismerkedtek...
2020. dec. 11. 20:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Én tényleg csak kedves szerettem volna lenni, lehet hogy ő nem úgy látta
2020. dec. 11. 20:16
 3/5 anonim válasza:
100%

miért nem kérdezed meg élőben?

vagy főgimnazisták vagytok?

2020. dec. 11. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább úgy tűnik nem akart a témáról beszélni, nem rontottál el semmit. Ha magára gondolt a lelki sérültség alatt, akkor meg ajánlom a nyúlcipőt, elég sok fájdalomtól mented meg magad.
2020. dec. 12. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el, de ha ide felírod akkor tuti
2020. dec. 21. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!