Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegyiknek van valami jelentése? Ha igen mi? 19L
Figyelt kérdés
Már párszor észrevettem a fiúkon az utcán hogy fülbevalót hordanak (félreértés ne essék) engem nem zavar.
Viszont észrevettem hogy sok fiúnál a bal fülébe van, meg sokaknál nem a balba van hanem a jobba.
Mit jelent ez? Mit kell tudni róla? Fiúk valaki???
19L
2020. dec. 10. 16:46
1/5 anonim válasza:
Régen úgy volt, hogy a fiúk használhatják bal oldalon, a melegek pedig jobb oldalon. De most sztem nincs semmi jelentősége.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát ez ilyen jelző?
2020. dec. 10. 16:58
3/5 anonim válasza:
Hát igen kb. De most semmi, csak divatkent hordjak, sokan azt se tudjak hogy van jelentése.
4/5 anonim válasza:
Ennek régen se volt és ma sincs jelentősége. Ez a melegek hordják egyik (fix) oldalon csak urban legend. Az egyik oldalt való hordás a tengerészettől ered, illetve a klasszikus vándorcigányságtól (nem keverendő a cigánysággal és a romákkal!). Náluk ez egy vagyon volt, amivel általában a haláluk utáni temetésüket váltották meg egy kis arany karikával, hogy ne a tengerbe, vagy sehova se temessék el őket - vallásosság.
Manapság divat, önkifejezés, de főleg majmolás.
Jelentése nincs.
5/5 anonim válasza:
Igen, én is úgy tudom, hogy a bal fülbe a heterók "tehetnek" csak fülbevalót, a jobbá pedig a melegek. Sok ismerősöm még ma is így csinálja, bár sztem manapság ennek akkora jelentősége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!