Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele, hogy szimpi nekem? Milyen jeleket küldjek?

Figyelt kérdés

Tavaly óta járunk egy osztályba. Abban az évben nem igazán beszéltünk. Viszont ebben az évben valahogy elkezdett nyitni felém. Év elején láttam, hogy többször is néz engem, amikor odanéztem akkor mindig elmosolyodott. Ekkor jöttem rá, hogy lehet szimpatikus vagyok neki. Elkezdtem vele beszélgetni, jól elvoltunk. Ez tartott kb 2 hónapig, most pedig már néha olyan mintha nem is érdekelném, rám se néz, viszont amikor beszélünk (pl. megkérdezem hogy mit vettünk múlt órán) akkor mindig mosolyog és nagyon segítőkész (amint megemlítem a tantárgyat már is keresi a füzetét és mutatja, hogy mennyit írták). Facebook-on még csak ismerősök se vagyunk, nemhogy beszélnénk. Beszélgetni is nagyon nehéz vele, mert tavaly ugyebár kialakultak kisebb csoportok, neki is megvan a sajátja, csak ritkán van egyedül.

Milyen jeleket tudnék neki küldeni? Akár egy beszélgetés közben vagy más helyzetekben is.

2020. dec. 9. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, szimpatikus vagy,örülnék neki ha megismérhetnélek jobban"
2020. dec. 9. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem derült ki, hogy fiú vagy vagy lány. De akármelyik is, simán bejelölhetnéd Facebookon. Gondolom ott egyszerűbb lenne leírni is, hogy szimpatikus neked és szeretnéd jobban megismerni. Nem kell mindig jeleket küldeni, ez egy olyan dolog, amit meg lehet mondani, és valószínűleg baromi jól esne a másiknak. Nincs olyan ember, akinek ne esne jól, ha valaki érdeklődik utána, függetlenül attól, hogy mennyire lesz komoly a kapcsolat.
2020. dec. 10. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jelöld be Facebookon azzal, hogy szívesen beszélgetnél vele többet. Esetleg hívd is el valami programra (mondjuk, most kevés a lehetőség, de pl. egy sétára, ahol tudtok beszélgetni).
2020. dec. 10. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!