Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A crushommal van egy közös óránk de annyira sokat nem szoktunk beszélni. Viszont mindig azzal szórakozik, hogy azt mondja nagyon tetszem neki. Egyszer egy barátjától hallottam, hogy a srác szerint nagyon szép vagyok. Most ugye hogy online óránk volt tegnap a közös óránk után így elköszönt mindenkitől és mondta hogy "nagyon szeretek mindenkit, főleg 》nevem《. Csak hülyül velem vagy ez mit jelent? Nem igazán értem miért csinálja ezt

2020. dec. 5. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
hülyül, de ettől függetlenül komolyan is gondolhatja.
2020. dec. 5. 12:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tudja valahonnan hogy a kiszemelted, vagy úgy viselkedsz vele hogy ez teljesen lejön neki, ezért hülyül. Természetesen nem szeret, de tetszeni tetszhetsz neki, azaz ebből még lehet bármi, ha jól veszed a poénokat és elkezdesz vele többet beszélgetni.

Ha erre nem vevő, vagy sokáig (értsd: hosszú hetekig) nem történik semmi (nem hív el, nem közeledik, nem beszéltek, stb.), csak marad a baromkodása, akkor ennek annyi.

2020. dec. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!