Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
A crushommal van egy közös óránk de annyira sokat nem szoktunk beszélni. Viszont mindig azzal szórakozik, hogy azt mondja nagyon tetszem neki. Egyszer egy barátjától hallottam, hogy a srác szerint nagyon szép vagyok. Most ugye hogy online óránk volt tegnap a közös óránk után így elköszönt mindenkitől és mondta hogy "nagyon szeretek mindenkit, főleg 》nevem《. Csak hülyül velem vagy ez mit jelent? Nem igazán értem miért csinálja ezt2020. dec. 5. 11:35
1/2 anonim válasza:
hülyül, de ettől függetlenül komolyan is gondolhatja.
2/2 anonim válasza:
Vagy tudja valahonnan hogy a kiszemelted, vagy úgy viselkedsz vele hogy ez teljesen lejön neki, ezért hülyül. Természetesen nem szeret, de tetszeni tetszhetsz neki, azaz ebből még lehet bármi, ha jól veszed a poénokat és elkezdesz vele többet beszélgetni.
Ha erre nem vevő, vagy sokáig (értsd: hosszú hetekig) nem történik semmi (nem hív el, nem közeledik, nem beszéltek, stb.), csak marad a baromkodása, akkor ennek annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!