Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem úgy nála hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem úgy nála hogy mindenben"jobb"?

Figyelt kérdés

Pl jobb tanuló, jobb körülmények közt él, idősebb, és még sorolhatom sokat

Ja és persze, sokkal "jobb" pasik állnak érte sorba...

2020. dec. 1. 00:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha így gondolkozol magadról akkor nincs. És nem azért, mert "ő érdemelne jobbat" (ami egy nagy baromság!), hanem mert még együtt se vagytok, de már lealacsonyítod magad hozzá képest.
2020. dec. 1. 01:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem objektívan kell nézni, feleslegesen nem próbálkozom.
2020. dec. 1. 01:02
 3/10 anonim válasza:
100%

Ezt mi nem tudhatjuk. Ezt csak a kiszemelt tudja, probléma-e neki, ha ő jobb. Az, hogy jobb tanuló, még nem biztos, hogy zavarja, ha te nem vagy az. És ez igaz a többi szempontra is. Ha zavarja, semmi esélyed nála, nem fogod tudni meggyőzni, mert nem tudsz közelebb kerülni hozzá.

Írj rá, ismerd meg ennyire. Ha ez nem lehetséges, akkor a valóságban próbálkozz. Ha ez se, lépj tovább. Mondjuk, sok lány inább szereti az idősebbeket, de ha nem nagy a korkülönbség, nem lehet baj, de mondom, ezt csak ő tudhatja.

2020. dec. 1. 01:03
 4/10 A kérdező kommentje:

1es "mert "ő érdemelne jobbat" (ami egy nagy baromság!)"

nem ezt mondtam, jónak tartom én magam, de ő nem biztos

3-as

Igen igen, és elég sok idősebb pali hajt rá

Elég fura úgy odamenni és megkérdezni hogy "zavar-e?", diszkrétebben kéne

2020. dec. 1. 01:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg hogy ő számára jónak tart e téged...
2020. dec. 1. 01:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A szerelem nem arról szól, hogy mérjük össze magunkat, ráadásul eléggé felszínes szempontok szerint.

2020. dec. 1. 01:13
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

"Szerintem objektívan kell nézni, feleslegesen nem próbálkozom."

Az a baj, hogy te nem objektíven, hanem kisarkítva nézed a dolgokat.

De mondjuk... ilyen buta hozzáállással szerintem inkább hagyjad. Majd összejön vele olyasvalaki, akinek kevesebb komplexusa van, és aki nem a kifogásokat, hanem a lehetőségeket keresi.

A szerelem pedig még mindig nem egy egyetlen számértékkel jellemezhető mennyiség.

2020. dec. 1. 01:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Magabiztosság a kulcs meg hogy tudj beszélni.

Nem baj ha nem vagy szép de legyél gavallér,mint a Buga Jóska :D

2020. dec. 1. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a legjobb mód erre, ha megpróbálod. Legrosszabb esetben is tapasztalatot szerzel.
2020. dec. 1. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Higgy magadban!
2020. dec. 4. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!