Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasekamp09 kérdése:
Mi lehet a baj?(leiras)
Figyelt kérdés
Egy éves kapcsolatomnak lett vége nemrégen, a végén már ugy éreztem hogy a sajat erzelmeim ellen kuzodok, nem akartam hogy vege legyen, de emiatt mar nem bizott bennem a lany. Igy vége is lett. Én mondtam hogy legyen vége, de most uresség érzetem van. Nem erzem ugy hogy szerelmes tudnék lenni, és valahogy a szexhez se lenne kedvem ha arra gondolok. Beszélgetek más lányokkal de az üresség megvan bennem továbbra is... ahogy emlitettem, en vetettem veget a kapcsolatnak. Visszaforditani nem tudom és nem is akarom, de az üresség megvan bennem... valami komolyabb bajom lehet vagy miert van ez? Tulgondolós vagyok eléggé...szoval mar minden megfordult a fejemben...hogy miert nem tudok szerelmes lenni, és miert nincs kedvem semmihez...köszönöm a segitseget.2020. nov. 30. 08:31
2/4 anonim válasza:
Látom, nem győzted elégszer hagsúlyozni, hogy te voltál az, aki szakított a másikkal, és hogy ürességet érzel. Amúgy meg csigavér kishaver, majd az idő megoldja.
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális. Azt az érzést, amit a párkapcsolat jelentett, most semmi sem helyettesíti. Ez az az űr, amit érzel. Mielőtt beleszaladsz egy másik kapcsolatba (tudom, nem tervezed), az sem pótolna semmit. Ezt egyedül az idő oldja meg. Érdemes összeszedni az elhanyagolt barátokat, közös programok, stb, most minden belefér, ami kicsit elmaradt a párkapcs mellett/miatt. Tudom, hogy nem sok kedved van, de ez jó alkalom, segít eltölteni az időt és elterelni a figyelmed.
4/4 anonim válasza:
Ez normális, hogy csalódott vagy. Idővel el jön az igazi azt nem lehet siettetni mindenek meg van a maga ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!