Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok, nagy részetek ilyen? :'c
Szóval megismertem egy lányt, azt hittem "különleges" bánásmódban részesülök, de rájöttem hogy "mindenkivel" ilyen akivel 2 szót beszélt kb... + Mindenkire nyitott kb, és ez elszomorított
Szóval a kérdésem az hogy, ti is ilyenek vagytok?
Fiúknál,(akiket ismerek) ez nem így van.
Nem. De valszeg a csaj ennyire nyitott, ne vedd magadra.
Nekem is van ismerősöm aki olyan, mintha mindenkivel flörtölne (pl. Megdicséri a srác mosolyát), de ő még a tanároknak is szokott mondani szépeket és a lányoknak is. Kifogtál egy ilyet, na bumm...
Én pl. Csak akkor flörtölök (sőt inkább nyomulok 😂) ha valaki nagyon tetszik.
Attól, hogy valaki kedves és valamennyire törődik veled, nem jelenti azt, hogy szerelmes beléd.
Ha engem kérdezel, én mindenkivel rideg vagyok. Ritka az, ha valakivel különlegesen bánok.
Igazából mindegyikben van kivetni való, szóval nem hiszem, hogy lenne értelme az ilyen kérdéseknek.
Én nem flörtölök, de beszélgetni, mosolyogni szoktam fiúkkal is.
Mit értesz nyitottság alatt? Hasonlót vagy azt, hogy a sggét rázza mindenkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!