Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-18 éves lányok, nagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-18 éves lányok, nagy részetek ilyen? :'c

Figyelt kérdés

Szóval megismertem egy lányt, azt hittem "különleges" bánásmódban részesülök, de rájöttem hogy "mindenkivel" ilyen akivel 2 szót beszélt kb... + Mindenkire nyitott kb, és ez elszomorított

Szóval a kérdésem az hogy, ti is ilyenek vagytok?

Fiúknál,(akiket ismerek) ez nem így van.

2020. nov. 29. 02:22
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem. De valszeg a csaj ennyire nyitott, ne vedd magadra.

Nekem is van ismerősöm aki olyan, mintha mindenkivel flörtölne (pl. Megdicséri a srác mosolyát), de ő még a tanároknak is szokott mondani szépeket és a lányoknak is. Kifogtál egy ilyet, na bumm...

Én pl. Csak akkor flörtölök (sőt inkább nyomulok 😂) ha valaki nagyon tetszik.

2020. nov. 29. 05:26
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Attól, hogy valaki kedves és valamennyire törődik veled, nem jelenti azt, hogy szerelmes beléd.

Ha engem kérdezel, én mindenkivel rideg vagyok. Ritka az, ha valakivel különlegesen bánok.

Igazából mindegyikben van kivetni való, szóval nem hiszem, hogy lenne értelme az ilyen kérdéseknek.

2020. nov. 29. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Én nem flörtölök, de beszélgetni, mosolyogni szoktam fiúkkal is.

Mit értesz nyitottság alatt? Hasonlót vagy azt, hogy a sggét rázza mindenkinek?

2020. nov. 29. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem, de minden lány más és más. Vannak akik ilyen típusúak, vannak akik nem.
2020. nov. 29. 11:29
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
A srácok nagy része félreérti a kedvességet és az érdeklődést. Beszélgetésben benne vagyok, szeretek beszélni (pláne ha van közös téma...), szóval ez sosem volt akadály, már csak a beszélgetőpartneren múlik, hogy miről. Nyilván figyelek és kérdezek is, illetve neki is meghagyom ezt a lehetőséget. Ha jó partnert találtam látszik, hogy jól érzem magam és “ellazultam”, simán mosolygok és önmagam adom. Ezt mindenki félreérti élőben, pedig csak beszélgettünk és nem is bókoltam meg dicsértem az illetőt... Ez lehet szerinted elszomorító, de inkább alapnak kellene lennie és partnerként kellene kezelni a másikat ha csak most találkoztunk és beszélgetünk vagy ha kapcsolatban vagyunk... Ha a lány így volt nyitott nincs vele baj, ha rögtön odadobta magát akkor viszont az tényleg szomorú
2020. nov. 29. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most az a baj, hogy kedves volt? Vagy, hogy érted, hogy nyitott. Kedves volt nevetgéltetek, megérintett? Egyszerűen csak ilyen. Ez nem egy korosztályra jellemző. Vannak ilyen nyitott emberek mindend korosztályba és vannak olyanok akik kicsit nehezebben oldódnak.
2020. nov. 29. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok, én is ikyen vagyok. Nem flörrölök csak olyannal aki tetszik, de igyekszem nemtől függetlenül kedvesnek lenni mindenkivel. Attól hogy valaki rádmosolyog még nem jelenti azt hogy tetszel is neki.
2020. nov. 30. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!