Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti nektek hány évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nektek hány évesen volt olyan először, hogy láttak titeket meztelenül/hiányos öltözetben?

Figyelt kérdés

(Pl. Kilátszódott valami / meg akartak kukkantani / meg szerettétek volna mutatni magatokat másnak...)

/nem orvosról vagy ilyesmiről van szó/

16/L

2020. nov. 27. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen titokban szerelmes voltam az egyik osztálytársamba. Tudtam, hogy én is tetszek neki, mindig velem lógott. Egyfolytában jött utánam, mint egy kiskutya. A nyári táborban észrevettem hogy minden este engem próbál meglesni zuhanyozás közben. Egyik nap szándékosan nagyon "óvatlan" voltam és direkt úgy intéztem a tusolást, hogy könnyen sikerüljön neki. Ahogy számítottam, láttam ahogy leselkedik. Tudtam, hogy lát rajtam mindent de úgy tettem, mintha nem venném észre és sokáig tusoltam.
2020. dec. 9. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, mindig bárhol bármikor le tudtam vetkőzni bárki előtt, ha le kellett. Úgyis látott már ilyet gondolom, ha nem, akkor volt egy jó perce.
2020. dec. 10. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
13 éves koromban, ahogy mindig, a nagyimnál nyaraltam Balatonberényben az udvari nyári lakban. A nagy ház egésze ki volt adva fizetővendégeknek. 1 hónapot lakott ott egy család, ahol volt egy velem egyidős lány, akivel nagyon jó barátnők lettünk. Ő a szüleivel, húgával és bátyjával a nudistrandra jártak legtöbbször. Amikor a textilesre mentek, mindig csapódtam hozzájuk én is. Sokat győzködött, menjek velük a nudira is, hogy ne unatkozzon. A nagyim azt mondta, az én döntésem, ha akarok, mehetek. Egy hirtelen ötlettől vezérelve egyik nap engedtem a hívásnak. Az oda vezető úton halálra paráztam magam, legszívesebben visszacsináltam volna a könnyelmű ígéretem, de jobban szégyelltem volna meghátrálni, így csendben átkoztam magam. Aztán én voltam a legjobban meglepve, mennyire jól éreztem magam és hogy tetszett az egész.
2020. dec. 10. 16:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!