Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek miért olyan nagy szám tizenévesen egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
Szerintem bőven ráér majd 18-20 éves kor után. Ennyi idősen még a tanulással kéne foglalkozni, én gondolkoztam az egyetemen is.. Több ezer lehetőség van amivel el lehet foglalnia magát az embernek, egy párkapcsolat csak tönkreteszi a fiatalkort... Természetesen nekem se volt még barátnőm, még előttem az élet.2020. nov. 27. 11:34
11/15 anonim válasza:
Már megint te vagy az? Most még belekeverted az öngyilkosságot is? Most már tuti baj van a fejedben
12/15 anonim válasza:
Fogd mar fel, hogy az emberek szerint ninca igazad. Nem változik a véleményünk.
13/15 anonim válasza:
Mindegy, hogy a te kérdésed-e vagy sem, akkor is baromság kétszer megkérdezni ugyan azt. Mielőtt rányomsz a kérdés kiírására, nézz szét az oldalon!
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem a tanulással kellene helyette foglalkozni. Ilyenkor vagyunk fiatalok, aztán ott a munka és akkor próbáljak ki minden újat,amikor már nyugdíjas vagyok?
15/15 anonim válasza:
Minden hiába, sosem fog megváltozni a véleményed, akármilyen logikus érvekkel tudunk előrukkolni. A kérdést egyértelműen többször kiírtad már, ugyan az a megfogalmazás/szavak.. érthetetlen érvek.. Én már csak anyit tudok írni neked, hogy tessék, éld így az életed, másokat pedig hagyj békén! Az évek múltán úgyis rájössz, miért hibásak az elveid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!